Zoek in de agenda van Bewust Nijmegen


september 2019

Groepshealing en geleide meditatie

VR 20 sep 20.00 uurHealing en readingcursus
Groepshealing en geleide meditatie

Tijdens de groepsmeditatie en -healing ontstaat een helend veld met een zachte gedragen energie. Geef jezelf over aan de stroom en zak dieper in je lijf, je innerlijke veiligheid en basisrust. Kalm en gebalanceerd kun jij nu je weekend in!
Licht-leven Licht-geven
Janneke van den HeuvelNijmegen
Bloemen als leraar en Gids

VR 20 sep 9.45 uurNatuurgeneeskundeworkshop
Bloemen als leraar en Gids

Welke bloem is dit jaar speciaal voor jou gegroeid in de Hortus in Nijmegen? Kom haar ontmoeten op vrijdagochtend 20 september. Ervaar haar helende en ondersteunende werking en laat deze ochtend het begin zijn van een unieke vriendschap.
Tuinvrouw van Nature
José KosterNijmegen
Making of Men, een Rites of Passage voor puber-jongens en hun opvoeders

VR 20 sep 16.30 uurRituelen en Ceremoniesevenement
Making of Men, een Rites of Passage voor puber-jongens en hun opvoeders

Een weekend waarin jongens, naar een hedendaags Australisch initiatieprogramma, in het bijzijn van vaders en andere mannen een grote ontwikkelings-stap kunnen maken richting man-zijn. Het eerste deel zijn de moeders ook aanwezig.
Stichting Koningshart
Hendrik KalsbeekWinterswijk Brinkheurne
5- daagse opleiding tot VLOW®-borstweefselbehandelaar

ZA 21 sep 10.00 uurOpleiding en Trainingcursus
5- daagse opleiding tot VLOW®-borstweefselbehandelaar

Voel jij je geroepen om vrouwen in hun kracht te zetten? Wil je samen met je collega-VLOW®-borstweefselbehandelaars borstgezondheid bekend en bereikbaar maken voor alle vrouwen? Herken je de volgende punten...? Lees verder...
Lifestreamopleidingen
LifeStream.bvNijmegen
Cursus: ontmoeting met je engel

MA 23 sep 20.00 uurMeditatiecursus
Cursus: ontmoeting met je engel

Engelen zijn de boodschappers van de hemel. Tijdens de cursus komen we door middel van meditatie in contact met onze engel. Engelen zorgen voor innerlijke rust en vertrouwen. De cursus helpt je om met je HSP of hoogsensitiviteit om te gaan.
Evenwichtigleven
Paula HoltzerNijmegen
Buteyko Groepscursus te Nijmegen/Lent  (a.u.b. inschrijven voor 17 sept)

MA 23 sep 19.00 uurAdemtherapiecursus
Buteyko Groepscursus te Nijmegen/Lent (a.u.b. inschrijven voor 17 sept)

Leer nu gezond ademen in een traject van 8 weken. Met behulp van een combinatie van 16 online lessen, 3 groepsafspraken (kleine groepen, vol=vol) ga je stap voor stap beter ademen, pak je de oorzaak van je klachten aan en voel je je weer vrij.
LuchtOp
Marijke van Goch- van GendNijmegen / Lent
Verwerking door creativiteit met natuur

DI 24 sep 10.30 uurCreativiteitopen les
Verwerking door creativiteit met natuur

Je werkt met mooi en divers materiaal uit de natuur, daarmee verwerk je door je intentie gebeurtenissen die aandacht nodig hebben omdat ze zich nog laten voelen en je bezig houden. Neem eigen materialen mee als symbool voor wat jij wilt verwerken.
Inspiratieplek EigenAardig
Adelheid JochemsenGroesbeek
Lichaam en Essentie

DO 26 sep 15.00 uurLichaamswerktraining
Lichaam en Essentie

In 4 bijeenkomsten onderzoeken we in de kleine groep wat er voor jou in de weg staat en wat er nodig is om meer in contact te zijn met jouw essentie. De structuur van de avonden is er op gericht om je essentie via je lijf te laten ervaren. 
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training
Karen PutNijmegen
Met Aandacht Bewegen: Gratis open les Feldenkrais in Lent Nijmegen

DO 26 sep 17.15 uurLichaamswerkopen les
Met Aandacht Bewegen: Gratis open les Feldenkrais in Lent Nijmegen

In deze wekelijkse lessen gaan we met aandacht kijken naar hoe ons lichaam beweegt, hoe je met meer comfort kan bewegen. De les levert je ontspanning, ruimere bewegingsmogelijkheden, meer verbondenheid tussen je verschillende lichaamsdelen.
Met aandacht bewegen - Feldenkrais Nijmegen
Louise MariusNijmegen Lent
VrijMiBosbad

VR 27 sep 14.00 uurNatuurbelevingevenement
VrijMiBosbad

Gun jezelf een moment om te genieten in de uitbundigheid en rust van de natuur. De verstilling en vertraging in jezelf ontdekken. De wereld zien met andere ogen, doe mee met onze zachtloop groep.
Bosbaden met Kim&Rens
Rens van MeegenGroesbeek
Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen