Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Online Masterclass voor leden Bewust Nijmegen, deel 1 van 2
DI 02 maart | 19.00-21.00 uur | Online

20,00 excl. 21% BTW deze prijs is voor beide Masterclasses samen!


Bied jij een dienst of product aan die waardevol is voor de wereld en of andere mensen? Maar word je nog weinig gevonden of heb je het idee dat je nog meer potentiële klanten zou kunnen bereiken? Of kun je hen niet goed overtuigen met je verhaal? Dan zijn deze duo-Masterclasses PR en Marketing, speciaal voor leden van Bewust Nijmegen, echt een aanrader!

Promotie maken voor jezelf en je bedrijf: het kan zijn dat je hier wat weerstand bij voelt. Maar om iets te kunnen betekenen voor anderen en om je geld te verdienen moeten klanten weten dat je er bent. Zichtbaarheid is dus van belang. Maar als je potentiële klant je gevonden heeft, dan is een helder verhaal belangrijk. En dat verhaal moet niet alleen helder zijn, maar ook getuigen van jouw vakmanschap, je passie en je mogelijkheden. Kortom, het moet mensen overtuigen dat jij ze verder kan helpen.

 

Hoe doe je dat? We gaan dit ontdekken in twee Duo-Masterclasses, die alleen in combinatie met elkaar gevolgd kunnen worden.

 

Twee Duo-Masterclasses PR & Marketing 

° In de eerste Masterclass "Merk Identiteit" op dinsdag 2 maart gaan we goed bekijken waarom we ons verhaal gaan vertellen & tot wie we ons richten. 

° In de tweede Masterclass "Middelen en Kanalen" op dinsdag 16 maart gaan we het hebben over hoe we ons verhaal vertellen & waar (via welke kanalen) we dit het beste kunnen doen.   

 

Door wie? 

De Masterclasses worden gegeven door Bewust Nijmegen-lid Lotte Luigjes van Studio Alott. Vanuit Studio Alott brengt Lotte op een bewuste manier en met aanstekelijke passie merken of ideeën naar het volgende niveau. Met gefundeerde strategieën, onberispelijke ontwerpen en krachtige content is Alott dé multidisciplinaire studio voor blije commerciële bedrijven en idealistische merken. Zie ook https://alott.nl/

 

Programma van deze eerste Masterclass "Merk Identiteit"
Voorafgaand krijg je per e-mail een vragenlijst toegestuurd die je op een rustig moment alvast gaat invullen voor jezelf. Zo heb je alle tijd om al eens over jouw situatie na te denken. 

 

Tijdens de Masterclass bespreekt Lotte kort het idee achter de vragenlijst en legt ze uit wat het belang is van het hebben van een propositie en duidelijkheid te creeëren over je vervolgstappen. Aan de hand van communicatievoorbeelden laat ze verhalen zien die kloppen en zo vertrouwen en vakmanschap uitstralen. Ook laat ze voorbeelden zien van organisaties of ondernemers die dit nog niet zo goed gelukt is. 

 

Met deze nieuwe kennis gaan we daarna in kleine groepjes met elkaar aan de slag. Eerst met de vragenlijst en vervolgens met elkaars website. Mocht je (nog) geen website hebben dan kunnen we misschien een ander communicatiemiddel gebruiken, maar je leert sowieso veel van de voorbeelden van anderen.

Hoe ziet de avond eruit?
° korte introductie
° doornemen van vragenlijst
° in breakout rooms elkaars antwoorden toetsen
° korte vragenronde
° pauze
° uitleg aan de hand van voorbeelden
° in breakout rooms eerste indruk website toetsen
° korte vragenronde
° afronding en inbreng input volgende les

 

Kosten Duo-Masterclasses PR & Marketing voor leden van Bewust Nijmegen
De kosten voor deelname aan deze twee Masterclasses samen bedraagt €20 (excl. BTW). Ook voor de ondernemers die al een propositie hebben is de eerste les interessant omdat het goed is om je propositie om de zoveel jaar opnieuw te toetsen.


Datum: dinsdag 2 maart 2021
Tijd: 19.00u - 20.30u (uitloop naar 21.00u)
Kosten: €20 (excl. 21% BTW) voor beide Masterclasses samen

Waar: online (via Zoom)

 

Aanmelden

Dit kan via het aanmeldformulier hiernaast. Je kan dan ook direct betalen met iDeal. Nadat je aanmelding en betaling binnen zijn gekomen ontvang je uiterlijk één week van tevoren de vragenlijst ter voorbereiding van de eerste Masterclass en een link naar de online Zoom-meeting.

Heb je een bijzondere reden waarom je alleen aan deze eerste Masterclass wilt meedoen, stuur dan even een mailtje naar anneke AT bewustnijmegen DOT nl 

 

Informatie + Aanmelden » Bewust Nijmegen | Netwerk Bewust Nijmegen & Studio AlottOnline

Netwerk Bewust Nijmegen & Studio Alott
0638062009
info AT bewustnijmegen DOT nl

Ik schrijf me in voor Online Masterclass voor leden Bewust Nijmegen, deel 1 van 2 - DI 02 maart 2021 | Online

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Na het verzenden van je inschrijving kun je het bedrag 0,00 incl. 21% BTW [€ 0,00 excl. 21% BTW] afrekenen via iDEAL om je inschrijving definitief te bevestigen!


Meer agenda van Bewust Nijmegen

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!