Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Zomerweek intuïtieve vaardigheden
ZA 28 augustus | 10.30-16.30 uur | Nijmegen

28 augustus 2021 t/m 05 september 2021 |
357,50 | korting minima & studenten


Je intuïtie kun je bewust gebruiken om intelligente antwoorden, oplossingen en inspiratie voor dagelijkse vraagstukken te vinden.
In de zomerweek, waarin je vakantie met een cursus intuïtieve vaardigheden combineert, leer je werken met de basispricipes van energiewerk en versterk je je intuitie.

De lessen zijn ervaringsgericht met eenvoudige (praktische) ‘tools’ en oefeningen. Je leert je bewust(er) te worden van je eigen energie, je grenzen en wie en wat van invloed is op jou; je leert energie te stromen om  je waarnemingsvermogen te vergroten; de energie herkennen van overlevingsstrategieën om los te  laten wat niet meer bij je past en meer vrijheid voor jezelf te creëren. Zo kun je niet alleen je leven in overeenstemming brengen met je diepste verlangens maar ook vorm gaan geven aan werkelijke verandering in de wereld om je heen.

We maken gebruik van aandachtstraining, energie- en lichaamswerk, de kracht van verbeeelding, spel en nemen je veel mee naar buiten, de natuur in. Wat te denken van les aan de strandjes aan de Waal, een duik in een bergmeer of energie waarnemen in de bossen? 

"Wat je zoekt blijkt soms dichterbij dan je denkt omdat je het over het hoofd hebt gezien."

De basiscursus intuïtieve vaardigheden is het eerste deel van een basisjaar waarin je jouw intuïtie praktisch gaat gebruiken als een innerlijk kompas.

 

Informatie + Aanmelden » Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling

www.intuitieftraject.nl

Intuïtief Traject
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen


0616051782
info AT intuitieftraject DOT nl

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!