Wandel-Netwerkbijeenkomst
DO 24 juni | 19.00-20.45 uur | Online

Deelname is kosteloos |


Ledenbijeenkomst do 24 juni 2021: Midzomer Wandeling! 

De vijfde netwerkbijeenkomst van dit jaar, voor leden van Bewust Nijmegen, staat gepland op donderdagavond 24 juni. Aspirant-leden zijn ook welkom! 

Deze netwerkmeeting is voor het eerst sinds januari 2020 weer LIVE! 

We gaan wandelen en kennismaken/uitwisselen, grotendeels in tweetallen. Maar er is ook een begeleide mindfulle start van het programma met de hele groep, en ook afsluiting.

Zowel bij het groepsgedeelte als bij het lopen in tweetallen is het in principe op elk moment mogelijk om 1,5m afstand te houden als je dat wilt. Als coördinator draagt Anneke daar zorg voor, maar ze vraagt ook aan alle deelnemers om zich hiervoor in te zetten. 

Het programma begint om 19.00u en je kunt om 20.45u weer naar huis. 

Ook bij enigzins slecht weer gaan we in principe gewoon wandelen, breng dan evt. een paraplu of je regenpak mee ;) 


Locatie

We verzamelen onder de Waalbrug bij het kleine voetgangersbruggetje naar het Waalstrand-gebied. Vanaf daar gaan we eerst een klein stukje lopen naar een mooi plekje. Daar "begint" het programma écht. Vervolgens lopen we steeds een kwartier in wisselende tweetallen, met tussendoor een stilte momentje. In de tweetallen kunnen we met elkaar kennismaken, uitwisselen, elkaar ontmoeten ... als leden van Bewust Nijmegen! 

 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar anneke@bewustnijmegen.nl 
Een dag van tevoren ontvang je nog een update of het allemaal volgens plan doorgaat en of er evt. nog wijzigingen zijn i.v.m het weer.


Aspirant-leden 

Als je nieuwsgierig bent naar lidmaatschap van Bewust Nijmegen mag je ook vrijblijvend een keertje mee komen doen, mail je dan ook eerst even om je aan te melden? Fijn als je daarbij ook kort wat informatie meestuurt over wat je doet en waarom je lid wilt worden!


Leuk als jij er ook (weer) bij bent! 

Tot 24 juni?

Informatie + Aanmelden » Bewust Nijmegen | Netwerk Bewust NijmegenOnline

Netwerk Bewust Nijmegen
0638062009
info AT bewustnijmegen DOT nl

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!