Netwerkbijeenkomst (wandeling met afsluitende borrel)
VR 07 september | 15.00-17.30 uur | Nijmegen

Gratis | Consumpties voor eigen rekening


Netwerkbijeenkomst Bewust Nijmegen: voor leden en geïnteresseerde ondernemers

 

Bewust Nijmegen is een levendig netwerk, een platform ter bevordering van bewustwording in de regio Nijmegen. Ben jij professional en leg jij hart en ziel in je onderneming? Ben jij iemand die buiten de gebaande paden durft te gaan?

 

Wil jij je verbinden met ondernemers die zich ook HART maken voor de goede zaak en ben je werkzaam op het vlak van:

– Persoonlijke ontwikkeling en coaching

– Gezondheidszorg en welzijn

– Pure, eerlijke voeding en producten

– Duurzame samenleving

 

Dan is Bewust Nijmegen op zoek naar jou!

 

De maandelijkse netwerkbijeenkomst van Bewust Nijmegen is een informele manier om elkaar te ontmoeten, inspireren, te verbinden en tot samenwerking te komen. Ben je al lid van Bewust Nijmegen, dan ben je van harte welkom om uit te wisselen met andere leden. Denk je erover om je aan te sluiten bij ons netwerk? Ook dan ben je meer dan welkom!

 

De bijeenkomsten zijn bedoeld om collega’s die ook werkzaam zijn in het bewuste veld te ontmoeten en elkaar te inspireren en te steunen in het persoonlijke pad en het ondernemerschap.

 

De eerstvolgende bijeenkomst zal plaatsvinden op 7 september en het programma ziet er als volgt uit:
 

15:00 - 15:30 uur: Inloop/ontvangst bij De Kleine Wiel in Lent
 

15:30 tot 16:30 uur: Netwerkwandeling olv Ineke Schaper

 

Tijdens de netwerkwandeling, waar iedereen welkom is die een verlangen wil realiseren of een droom waar wil maken, is er alle gelegenheid om onderling contacten te leggen, kennis en informatie uit te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen, inspireren en mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken. 

 

Gelieve je aan te melden voor de netwerkwandeling door een mail te sturen naar info AT bewustnijmegen DOT nl
 

16:30 tot 17:30 uur: Afsluitende netwerkborrel bij De Kleine Wiel
 

We sluiten af met een netwerkborrel. Ben je niet in de gelegenheid om mee te gaan wandelen, dan kan je ook alleen aansluiten bij de borrel. Aanmelden voor de borrel is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer Informatie + Aanmelden


06-43638643
info AT bewustnijmegen DOT nl

De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101, Nijmegen


Bewust Nijmegen

Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kleding Kruidentherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen