Cursus Gezonde Zelfliefde
WO 02 maart | 14.00-17.00 uur | Nijmegen

8 bijeenkomsten van 3 uur om de week
407,00 | 20% korting voor studenten en mensen met een minimuminkomen


Veelal zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt en chronisch herhalen we oude (overlevings)patronen die je het zicht ontnemen op de inherente vrijheid van je natuurlijke, niet door je geschiedenis aangetaste aard. De westerse leefstijl en de emotionele tekorten uit je jeugd maken dat je je blik van jezelf afwendt en geluk en vervulling zoekt buiten jezelf. Door deze zoekende, voortgedreven houding verlaat je jezelf voortdurend en verliezen we onze innerlijke rust, ons evenwicht en ons besef van verbondenheid.

In de cursus ‘Gezonde Zelfliefde’ oefen je op meditatieve wijze met het doorbreken van die patronen. Je leert weer diep te ontspannen en liefdevol nabij en aanwezig te zijn, ook bij de lege plekken in jezelf waar je teruggeschrokken bent uit relatie. De fysiek/energetische verkrampingen die samenhangen met je patronen kunnen daardoor ont-stollen waardoor je energie vrij komt en terugvloeit naar je Zelf.
Zo hervind je wie je al bent op een veel fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn als je ‘gewoonte-zelf’. Je komt thuis in je natuurlijke, liefdevolle Zijnsaard van waaruit je spontaan, open en betrokken bent naar jezelf en anderen.
Doordat je gaat rusten in je eigen basis word je onafhankelijker en minder opgehangen aan omstandigheden.

Hans Knibbe heeft een boek geschreven over dit thema en in samenwerking met de beroepsvereniging een cursus ontwikkeld van 8 bijeenkomsten. Het verheugt me om in maart met een nieuwe groep in Nijmegen te starten. 

Informatie + Aanmelden » Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven | Jacqueline Vader

Jacqueline Vader
06-26810402
info AT zo-wil-ik-leven DOT nl

Meer agenda van Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!