Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16jan 2022
SoulCollage® Workshop


Nijmegen, Brakkenstein

Je vindt, knipt en plakt afbeeldingen op een kleine kaart; daarna ga je die kaart lezen. Je gaat met een mooi inzicht naar huis. Veel deelnemers ervaren dit als helend. Je werkt in een klein groepje, ik begeleid je, iedereen kan het! Coronaveilig.

Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

SoulCollage® is een creatieve, speelse en intuïtieve workshop, waarin je je eigen zielenkaarten maakt. Met een klein groepje aan een grote tafel. De workshop bestaat uit twee delen.

In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.

In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen. Dit doe je in de groep. De kaart spreekt daardoor als het ware tegen je. Daarom is het niet belangrijk dat je kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit. Het resultaat is een verrassend inzicht.

Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Je kunt een antwoord krijgen op een vraag die je al een tijd had. Je ervaart de kracht van verbeelding en intuïtie.

SoulCollage® is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. Veel cursisten ervaren de workshop als helend.

Ik begeleid je gedurende de hele workshop.

Informatie

16 jan 2022 | Welkom vanaf 9:45, koffie en thee staan klaar
10.00 - 13.00
35,00 Mogelijkheid voor duo- en groepskorting, zie mijn website

Waar?

InzichtPresent, ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie
Pastoor Nevestraat 3
6525 SP Nijmegen, Brakkenstein

Contact

SoulCollage® Workshop