Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18feb 2022
Zin in de overgang en daarna. Zingevingstraject voor vrouwen tussen 45 en 75 jaar


Groesbeek

Een zingevingstraject van negen trainingsmiddagen voor een fase in je leven die vraagt om verdieping. Hoe ga ik om met de fysieke en emotionele veranderingen, ongemakken én mogelijkheden in deze fase? Voor vrouwen tussen 45 en 75 jaar.

Vorig jaar was het een prachtige ervaring, zowel voor de deelneemsters als voor mijzelf.

Ook in 2022 weer een jaartraject voor vrouwen in de overgang of in de levensfase daarna. Een zingevingstraject van 9 trainingsmiddagen opgedeeld in drie blokken van drie workshops. Het is sterk aan te raden het hele traject te volgen, maar je kunt ook kiezen voor één blok. Elk blok heeft een eigen thema. Voor vrouwen die zichzelf emotioneel en fysiek tegenkomen in de overgang, maar ook in de jaren daarna. Die daar inzicht in willen krijgen en dit willen gebruiken voor hun eigen groei. Die verlangen naar meer liefde voor zichzelf wat zich uit in heldere keuzes, zorg voor zichzelf, meer autonomie en werkelijke liefde voor hun omgeving. Een vruchtbare derde levensfase kan ontstaan!

Voor elke bijeenkomst geldt: Je kunt je voorbereiden met een opdracht die ik je van te voren opstuur. Elke bijeenkomst wordt aangekleed met een mooi midden met natuurlijk materiaal waar we om heen zitten, we voelen ons verbondenheid met de natuur en elkaar. Er is altijd thee en wat lekkers, er zijn oefeningen, opdrachten, rituelen of meditaties en vooral veel ruimte voor een open uitwisseling.

De toegang is voor 3 tot 5 personen.

  • Eerste blok, start 18 februari: Natuurverbinding en zorg voor je lichaam.
  • Tweede blok, start 10 juni: Omgaan met gevoelens
  • Derde blok, start 8 oktober: Voeding voor de ziel.

Steeds op vrijdagmiddag van 13.30-16.00 uur.

Zie op mijn website (de link staat hieronder) voor meer informatie per bijeenkomst en alle data.

Informatie

18 feb 2022 | drie blokken van 3 bijeenkomsten. Als geheel of per blok te volgen. Eerste blok 18 februari, 18 maart en 15 april.
13.30 - 16.00
120,00 €120 per blok of €350 voor het hele traject

Waar?

Groesbeek
Verschillende adressen, wordt bekend gemaakt bij opgave.
Groesbeek

Zin in de overgang en daarna. Zingevingstraject voor vrouwen tussen 45 en 75 jaar