Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16mei 2022
Volle maan meditatie en hartsverlangens

Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen

Tijdens deze volle maan meditatie in Centrum de Vuurvlieg maken we contact met onze hartsverlangens. De Chinese meditatie geeft rust en vertrouwen. Engelen inspireren ons. Gedachtenkracht is sterk en zorgt voor een mooie toekomst.

Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Het is altijd goed om opnieuw je intenties voor de komende periode neer te zetten. De aantrekkingskracht van de maan op de aarde is het sterkst bij volle maan. Dit betekent dat we makkelijker in contact staan met de energie van het Universum.

In deze tijd hebben veel mensen last van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen. Hierdoor voel je je verbonden met het universum en kun je inzichten en boodschappen van de engelen ontvangen. 

De groep bestaat uit max. 11 deelnemers waardoor de avond persoonlijk kunnen houden. De sessie vindt plaats op de krachtplek Centrum de Vuurvlieg. 

De avond zal bestaan uit: volle maanmeditatie, inspiratie door Engelenkaarten, het schrijven van je hartsverlangens, informatie en instructie van het lesmateriaal. Het gebruiken van je gedachtenkracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen. 

Informatie

16 mei 2022
20.00 - 22.00
25,50

Waar?

Centrum De Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A 
6542 VE Nijmegen

Volle maan meditatie en hartsverlangens