03sep 2022
Vision Quest - Terschelling

New Nature Coaching & Therapy - Annette Beerens
Terschelling

De Vision Quest is 8-daagse retraite in de vrije natuur. Het is een oeroud ritueel om de samenhang van het leven te leren begrijpen. Je krijgt helderheid over welk pad past bij jouw individuele ziel.

Vision Quest

Deze tijd vraagt van ons dat we kiezen welke acties ons en de toekomst dienen. Wat niet (meer) bij ons past mogen we achter ons laten. Als je je geroepen voelt een Vision Quest te doen, je terug te trekken in de natuur om nieuwe inzichten te verkrijgen, dan is dit jouw tijd om te bepalen welke weg bij jou past.

Als je je aangetrokken voelt tot deze reis naar binnen, dan is het waarschijnlijk tijd om iets te markeren in je leven. Bewust of onbewust trek je een streep onder een bepaalde fase in je leven. Om ‘lichter’ en met meer vreugde verder te gaan. Door dicht bij de aarde te zijn deze dagen en nachten en je diepste intenties te delen, maken we verbinding met onze natuurlijke staat. Wanneer we op deze manier vasten en mediteren, kunnen we toegang krijgen tot de grootse wijsheid van de natuur.

Eerst komen we bijeen in een groep om elkaar te leren kennen, onze intenties uit te spreken en ons voor te bereiden op 4 dagen en nachten alleen zijn in de vrije natuur. Je wordt begeleid en gesteund door de begeleiders en door eenieder in de groep. De kleine groep ‘questers’ zal gedurende die tijd alleen in de natuur vasten (alleen water drinken) om zich over te geven aan het nieuwe dat zich aan je wil tonen. Door je angsten te benoemen, los te laten en te vertrouwen, komt een nieuw pad in zicht.

Informatie

03 sep 2022 t/m 11 sep 2022 | binnen deze 8 dagen heb je 4 dagen solo tijd in de vrije natuur.
16.00 - 15.00
1.234,0 . Deze prijs is inclusief alle begeleiding en verzorging tijdens de quest.

Waar?

Terschelling Bos West
Na inschrijving volgt exacte locatie
Terschelling

Contact

Vision Quest - Terschelling