10sep 2022
Open Dag Intuïtief Traject

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Nijmegen

Intuïtieve Ontwikkeling maakt bewust wat voor jou NU echt belangrijk is. Wat wil jij in jouw leven en wat heb je hiervoor nodig? Kom kennis maken, ontdekken en ervaren. Er zijn proeflessen en studenten geven readingen en healingen.

Kom kennis maken, ontdekken en ervaren op onze open dag. Studenten uit de opleidingen geven readingen en healingen. Er zijn proeflessen en het leraren team staat klaar voor alle vragen. Meedoen met een les? Meld je aan via onze website.

Vanaf 19 september starten onze nieuwe cursussen. Intuïtieve Ontwikkeling maakt bewust wat voor jou NU echt belangrijk is. Wat wil jij in jouw leven en wat heb je hiervoor nodig? Je leert hoe je naar jezelf kunt ‘luisteren en kijken’, om jezelf te focussen op je eigen essentie, het oude los te laten en los te komen van vastzittende overtuigingen en overlevingsstrategieën.

De Basiscursus Intuïtieve Vaardigheden is het 1e deel van een basisjaar waarin je jouw intuïtie praktisch gaat gebruiken als een innerlijk kompas. Je leert om vanuit een heldere communicatie met jezelf te vertrouwen op je eigen weten en antwoorden. Om je gevoel te volgen en beslissingen te maken die voor jou kloppen. De lessen zijn ervaringsgericht en maken je bewust van jouw energie, wie je bent, wat je echt wilt en wat je hierin tegen komt.

De oefeningen en technieken zijn dagelijks te gebruiken in je leven, relaties en werk. Je krijgt praktische handvatten om vragen, problemen en uitdagingen aan te pakken. In de lessen maken we gebruik van aandachtstraining, visualisatie, energie- en lichaamswerk, spel.

Informatie

10 sep 2022
13.00 - 16.00
0,00

Waar?

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Planetenstraat 30
Nijmegen

Contact

Open Dag Intuïtief Traject