Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18jun 2022
Gratis Online Workshop Mind-Body Toolkit

Ritual Design - Laura Klinkenberg
Online via Zoom

De Mind-Body Toolkit: een coach- en inspiratiekaartendeck met transformerende yoga- en meditatie-oefeningen voor het dagelijks leven. In de workshop ga je ontdekken hoe je kunt werken met de Toolkit in coachingstrajecten en groepen.

De Mind-Body Toolkit is een coach- en inspiratiekaartendeck. Op iedere kaart staat een beschrijving van een transformerende yoga- of meditatie-oefening voor het dagelijks leven. Kleine oefeningen om je te helpen korte momenten op de dag te nemen om verbinding te maken jezelf en je lichaam. De Toolkit is gemaakt door Marianne van der Burgh en Laura Klinkenberg. Lees verder over de Toolkit op ritualdesign . nl

In de workshop ga je ontdekken hoe je kunt werken met de Toolkit. We hebben het ook over het opzetten van Mind-Body trainingen, klachten-sensitieve yoga en meditatielessen of coachingstrajecten. Marianne deelt haar ervaring en we wisselen tips en aandachtspunten uit. Er wordt ook aandacht besteed aan hoe je in groepen met de Toolkit aan de slag kunt gaan en hoe groepsprocessen werken.

Praktische informatie

  • De workshop wordt gegeven door Marianne en Laura
  • De workshop is kosteloos.
  • Deelnemers aan de workshops ontvangen een korting op het bestellen van de Toolkit
  • Meer informatie over de Toolkit kun je vinden op ritualdesign . nl
  • Je kunt je per mail opgeven bij Marianne via:   suniai . info [at] gmail . com   (mail adres aan elkaar geschreven met gebruik apenstaart-teken)

Zaterdag 18 juni 2022
15.30 – 17.30 uur
Online bijeenkomst via Zoom

Informatie

18 jun 2022 | Volg de workshop via Zoom
15.30 - 17.30
0,00 Kosteloze deelname

Waar?Online via Zoom

Contact

Gratis Online Workshop Mind-Body Toolkit