Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15okt 2022
Vier je Vrouw Zijn! Drieluik - Thema 1: Mannelijke en Vrouwelijke Energie

Voet en Verbinding
Nijmegen

Vier je Vrouw Zijn! 3-luik. Drie middagen, waarin de thema’s 'Mannelijke en Vrouwelijke energie', 'Sensualiteit' en 'Overgave' uitgediept worden. Met Meditatie, Rituelen, Stembevrijding en Dans. Ook als losse middag. Voel je welkom Lieve Vrouw

Drie middagen, waarin de thema’s 'Mannelijke & Vrouwelijke energie', 'Sensualiteit' en 'Overgave, verbinden met het Niet Weten’ uitgediept worden. Je kunt deze middagen los of samen als geheel volgen. Iedere middag komen verschillende elementen terug als Meditatie, Rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans. 

In onze huidige maatschappij zijn wij verder af komen te staan van onze ware vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde en het hogere.

Zaterdag 15 oktober: Thema Mannelijke-Vrouwelijke Energie

Wat is mannelijke en vrouwelijke energie en welke kwaliteiten horen daarbij? Zowel mannen als vrouwen dragen beide energieën en kwaliteiten in zich. Hoe is de balans tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie? Durf jij te ontvangen en jouw ruimte in te nemen of ben jij meer een gever en wil je voldoen aan de verlangens van anderen? Leef jij meer vanuit daadkracht, doorzettingsvermogen of meer vanuit de natuurlijke flow in verbinding met jouw hart? Welke van deze kwaliteiten wil jij meer ruimte geven? We gaan dit deze middag onderzoeken via Meditatie, Deelrondes, Rituelen, Stembevrijding en Dans.

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

Voel je welkom lieve Vrouw!

Veel liefs Eveline

Informatie

15 okt 2022
12.00 - 17.00
195,00 voor 3 bijeenkomsten, los ook mogelijk, dan 65 euro en 13/11 75 euro i.v.m. hele dag
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
6525 PM Nijmegen

Vier je Vrouw Zijn! Drieluik - Thema 1: Mannelijke en Vrouwelijke Energie