Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13nov 2022
Vier je Vrouw Zijn! Drieluik - Thema 2: Sensualiteit

Voet en Verbinding
Nijmegen

Vier je Vrouw Zijn! 3-luik. Drie middagen, waarin de thema’s 'Mannelijke en Vrouwelijke energie', 'Sensualiteit' en 'Overgave' uitgediept worden. Met Meditatie, Rituelen, Stembevrijding en Dans. Ook als losse middag. Voel je welkom Lieve Vrouw!

Drie middagen, waarin de thema’s 'Mannelijke & Vrouwelijke energie', 'Sensualiteit' en 'Overgave, verbinden met het Niet Weten’ uitgediept worden. Je kunt deze middagen los of samen als geheel volgen. Iedere middag komen verschillende elementen terug als Meditatie, Rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans.  

In onze maatschappij zijn wij verder af komen te staan van onze vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde en het hogere.

Zondag 13 november: Sensualiteit

Wat betekent Sensualiteit voor jou? Verlang jij ernaar jouw vrouwelijke sensualiteit meer ruimte te geven in jouw leven? En jouw natuurlijke levensstroom, levens energie en flow weer te voelen en te ervaren? Maak vandaag contact met jouw passie, jouw innerlijke vuur en jouw temperament! Via Meditatie, Deelrondes, Rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans gaan we dit verkennen en geven we hier in een veilige bedding ruimte aan. 

We verbinden ons vandaag met ons eerste, tweede en vijfde chakra, ons Bekkengebied en onze baarmoeders. Het eerste chakra staat voor basisveiligheid en verbinding met de aarde. Het tweede chakra staat voor vreugde, passie, genieten, emoties, seksualiteit, creativiteit, stromen en voelen. Het vijfde chakra staat voor het uiten van je gevoelens en verlangens, jouw zelfexpressie. In deze chakra’s kunnen blokkades zitten, waardoor jij je niet helemaal vrij kunt voelen. Wist je dat jouw Keelchakra openen, jezelf vrij durven uiten ook jouw eerste 2 chakra’s meer opent en vice versa? 

Lieve Vrouw het mag weer stromen in jou! Voel je welkom en straal!  

Veel liefs Eveline

Informatie

13 nov 2022
10.00 - 17.00
195,00 voor 3 bijeenkomsten, Losse middag 65 euro, 13 november 75 euro (i.v.m. hele dag)
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
6525 PM Nijmegen

Vier je Vrouw Zijn! Drieluik - Thema 2:  Sensualiteit