Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25nov 2022
Vier je Vrouw Zijn! Drieluik - Thema 3: Overgave, Loslaten, Verbinden met het Niet weten

Voet en Verbinding
Nijmegen

Vier je Vrouw Zijn! 3-luik. Drie middagen, waarin de thema’s 'Mannelijke en Vrouwelijke energie', 'Sensualiteit' en 'Overgave' uitgediept worden. Met Meditatie, Rituelen, Stembevrijding en Dans. Ook als losse middag. Voel je welkom Lieve Vrouw!

Drie middagen, waarin de thema’s 'Mannelijke & Vrouwelijke energie', 'Sensualiteit' en 'Overgave, verbinden met het Niet Weten’ uitgediept worden. Je kunt deze middagen los of samen als geheel volgen. Iedere middag komen verschillende elementen terug als Meditatie, Rituelen, Stemwerk/ Stembevrijding en Dans. 

In onze maatschappij zijn wij verder af komen te staan van onze vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Ook hebben velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde en het hogere.

Vrijdag 25 november: Overgave, loslaten, verbinden met het Niet Weten

Durf jij het leven volledig in overgave te ontvangen zoals het komt, met de stroom van het leven mee te gaan? En je te verbinden met het Niet Weten? Of heb jij eerder de neiging om alles onder controle te willen houden?

De neiging tot controle hangt vaak samen met veel in je hoofd zitten, analytisch denken, een mannelijke energie. Verbinden met jouw bekkengebied en hart zorgen voor meer vertrouwen, verbinding met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid. Overgave, vertrouwen en niet weten zijn ook wel vrouwelijke kwaliteiten, waar wij in onze maatschappij vaak minder mee verbonden zijn . Kun jij makkelijk loslaten? En vertrouwen toelaten in jouw leven. We gaan dit deze middag onderzoeken middels Meditatie, Deelrondes, Rituelen, Stembevrijding en Dans. En we maken vandaag de Verbinding tussen Hoofd-Hart-Bekken-Aarde.

Voel je welkom Lieve Vrouw!

Liefs Eveline

Informatie

25 nov 2022
13.30 - 17.30
195,00 voor 3 bijeenkomsten, Losse middag 65 euro, 13 november 75 euro (i.v.m. hele dag)
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
6525 PM Nijmegen

Vier je Vrouw Zijn! Drieluik - Thema 3: Overgave, Loslaten, Verbinden met het Niet weten