Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22okt 2022
De reis naar jouw natuur: een natuurretraite in beweging.

Naar Buiten Natuurbeleving
Groesbeek

De reis naar jouw natuur: een natuurretraite in beweging. Samen op pad vanuit het Groesbeekse bos.

De reis naar jouw natuur: een natuurretraite in beweging.

De herfst een prachtig moment om te genieten van alle schoonheid die de natuur in het bos ons geeft. Maar ook de tijd om meer naar binnen te keren, los te laten wat ons niet meer dient, rust te vinden en te reflecteren net als alle natuur om ons heen. Die je op zoveel verschillende manieren kan helpen hierbij.

Een dag vol verstilling, tijd voor jezelf, en omringd door de prachtige oude bossen van Groesbeek.

We maken een tocht waarbij we onderweg o.a aandacht geven aan mooie oefeningen vanuit natuurbeleving, mindfulness. We geven aandacht aan onze krachtdieren en ook krachtvoorwerpen uit de natuur, ceremonies en rituelen vanuit sjamanisme, een medicine walk, deelrondes, stiltemomenten en meditatie. Maar bovenal in verbinding met je zelf, de natuur en de mensen om je heen.

Er is een lunch met soep en lekkers lokaal brood. We sluiten de dag af met een gezamenlijke pot-luck maaltijd rond het vuur en in het avonddonker verlaten we het bos.

De investering voor deze dag heeft een eenmalige introductieprijs van 65 euro . Wil je meer weten of opgeven stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres. 

Informatie

22 okt 2022
10.00 - 20.00
65,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Cantecleer
Biesseltsebaan 30
6561KC Groesbeek

De reis naar jouw natuur: een natuurretraite in beweging.