Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23dec 2022
‘Vier je Vrouw Zijn! ~ Nieuwe Maan Ceremonie- Winter Editie (yin Kracht) 

Voet en Verbinding
Nijmegen

Een verbindende middag met Meditatie, Rituelen, Stemwerk en Dans. Verlang jij ernaar je te verbinden met jouw ware vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen. Voel je welkom Lieve Vrouw!

‘Vier je Vrouw Zijn! ~ Nieuwe Maan Ceremonie-Winter Editie (Yin Kracht) Vrijdag 23 December 2022

Een verbindende middag met Meditatie, Rituelen, Stemwerk en Dans in De Oorsprong in Nijmegen


In de drukke December maand is deze middag een anker voor rust en bezinning. Voor vrouwen is het in de winterperiode extra belangrijk om stil te staan en te vertragen. Dat hoort bij onze oorspronkelijke vrouwelijke natuur om onze Yin energie de ruimte te geven om ons op te laden. 

We staan tijdens deze ceremonie stil bij dit jaar en nemen de tijd om jouw intentie voor het nieuwe jaar te bekrachtigen. Wat wil jij graag uitnodigen in jouw leven? Waar verlang jij naar? Waar wil jij graag meer ruimte aan geven? 

We zijn als vrouwen verder af komen te staan van onze ware vrouwelijke natuur. Een mannelijke energie van prestatie en daadkracht heeft lange tijd overheerst. Velen van ons bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij als vrouwen niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn, om te zijn wie van nature zijn: intuïtief, sterk verbonden met de aarde en het hogere, met onze innerlijke wijsheid, helder voelend en helder wetend.

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden met jouw oorspronkelijke vrouwelijke natuur? Ervaar de kracht van samenkomen, samen verbinden en samen helen.

We gaan deze middag ons vrouw zijn eren en Vieren. In een veilige bedding geven we hier ruimte, klank en beweging aan. 

Lieve Vrouw voel je meer dan welkom!

Liefs Eveline

Informatie

23 dec 2022
13.00 - 17.30
55,00
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
6525 PM Nijmegen

‘Vier je Vrouw Zijn! ~ Nieuwe Maan Ceremonie- Winter Editie (yin Kracht)