30jan 2023
Worskhop samen afvallen door acupunctuur, vergoed door zorgverzekeraar

Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen

De workshop samen afvallen door acupunctuur is een motiverende methode om op gezond gewicht te komen. Acupunctuur doorbreekt de vicieuze cirkel van gewichtstoename. De groepsconsulten worden vergoed door zorgverzekeraar. Nieuwe inzichten en energie.

Deze workshop Samen afvallen door Chinese geneeskunde is een motiverende methode om op gezond gewicht te komen.

Ondanks een gezonde leefstijl, hebben veel mensen toch last van gewichtstoename. Overgewicht kan ontstaan als de organen uit balans zijn of door een verstoorde hormoonhuishouding. De stofwisseling werkt te langzaam waardoor overgewicht ontstaat. Chinese geneeskunde doorbreekt het patroon van vertraagde stofwisseling en verstoorde hormoonhuishouding. Acupunctuur en ooracupunctuur resetten het lichaam en stimuleren de stofwisseling.

In de workshop krijg je voedingsadvies, informatie over de Chinese geneeskunde, kun je ervaringen uitwisselen en elkaar ondersteunen. Samen sta je sterk. De Chinese geneeskunde geeft inzicht waarom afvallen voor jou zo lastig is. Mensen met slaapapnoe of diabetes of de overgang zijn voorbeelden waarbij je lichaam uit balans is. Met de juiste informatie kun je zelf gericht aan de slag om verbetering te ervaren. De Chinese geneeskunde geeft nieuwe inzichten en succes.

Informatie

30 jan 2023
19.30 - 22.00
45,00 Korting bij vooraf betalen beide avonden: €80- vergoed door zorgverzekeraar

Waar?

Centrum De Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Contact

Worskhop samen afvallen door acupunctuur, vergoed door zorgverzekeraar

Wat doe ik nog meer?

Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Acupunctuur
Acupunctuur en Chinese kruiden bij lichamelijke en mentale klachten
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen
De praktijk Evenwichtigleven biedt u de mogelijkheid om via acupunctuur en of Chinese kruiden bij klachten zoals lage rugpijn, overgewicht en stress, depressie, slapeloosheid, hoogsensitiviteit en onverklaarbare pijnklachten te herstellen.
Paula Holtzer
Meditatie
Evenwichtigleven - Engelenmeditatie
Paula Holtzer
Nijmegen
In mijn diverse workshops Engelenmeditatie maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde.
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
13feb
Cursus
Cursus engelen: Jouw weg in de nieuwe wereld
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen
Ik nodig je uit om contact te maken met jouw engelen. De engelen geven je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Leer in deze cursus met ze te werken: vanuit een goede verbinding met het hogere krijg je meer informatie over je hemelsplan.
Evenwichtigleven, Paula Holtzer
06feb
Workshop
Workshop Volle maan en hartsverlangens
Evenwichtigleven, Paula Holtzer
Nijmegen
Hallo mooie ziel, binnenkort is het weer volle maan. In de workshop volle maan en hartsverlangens leer contact te maken met de krachtige energie van volle maan. In de workshop In een kleine groep leer je al je wensen uit te laten komen.
Evenwichtigleven.
25feb
Workshop
Worskhop ontgiften en healing met de engelen
Evenwichtigleven.
Meterik
Wil je ook vol levenslust de lente starten? Het lichaam ontgiften van chemische stoffen, zoals medicijnen, vaccinaties, alcohol, suiker en nicotine. Lezing, healing met de engelen. Een goede motivatie maakt het proces van ontgifting gemakkelijker.