Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17feb 2023
Coaching Hoogsensitiviteit voor kinderen, jongeren, volwassenen

Inner Spring - Moni Hubers
Nijmegen

Coaching Hoogsensitiviteit. You speak to me with words, I lookyou with feelings. Je krijgt oefeningen en tools bij o.a. het reguleren van emoties, het terugkrijgen van je energie en het inzetten van hoogsensitiviteit als kracht.

Coaching Hoogsensitiviteit voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

You speak to me with words, I lookyou with feelings. Hoogsensitief zijn, betekent dat je beschikt over een verhoogde sensitiviteit van het bewustzijn en de zintuigen. Het heeft voordelen: sterk invoelend vermogen, zachtaardig, sterke intuïtie, intens kunnen genieten, authentiek zijn. Het kan ook kwetsbaar maken en problemen geven: niet goed weten met je hoogsensitiviteit om te gaan, slaapproblemen, je teveel aanpassen, er veel bij je binnen komt, je niet goed begrepen voelen, moeite hebben met grenzen, emoties als heftig ervaren, moeite hebben met school/studie/werk.

Het kan prettig zijn hier individuele aandacht bij te krijgen. Inner Spring biedt individuele trajecten.

Het kan regulerend werken en ondersteunen. Meer in het nu te zijn, meer naar je hart te luisteren en te vertrouwen. Van daaruit meer ontspanning en plezier ervaren en beter om te kunnen gaan met spanningen en stressvolle situaties.

Onderwerpen die aan bod komen: bewustwording, hoogsensitiviteit als kracht, stilstaan bij emoties, omgaan met stress en angst, grenzen, vertrouwen in jezelf.

Je krijgt oefeningen en tools bij het leren verwerken van prikkels, het voelen en aangeven van eigen grenzen, het reguleren van emoties, het omgaan met 'je anders voelen', het terugkrijgen van je energie, het bij jezelf blijven in sociale contacten, het inzetten van hoogsensitiviteit als kracht.

De sessies kunnen bijdragen dat je: je weer lichter en in balans voelt, beter in je vel komt, meer zelfzeker en weerbaar wordt, (h)erkenning voelt met je eigenschap, meer bewust raakt van je systeem.

Informatie

17 feb 2023 t/m 21 apr 2023 | Data & tijden in overleg af te stemmen. Data & tijden voor sessies in overleg mogelijk. Mogelijkheid op maandag, dinsdagochtend, donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.
14.30 - 15.30
kosteloos kennismakingsgesprek, overige tarieven www.innerspring.nl.

Waar?

Praktijk Inner Spring
Diamantstraat 12
6534 WX Nijmegen

Coaching Hoogsensitiviteit voor kinderen, jongeren, volwassenen