Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02feb 2023
Weten waarom de dingen in jouw leven gaan zoals ze gaan? - reading

Intuïtief Traject- school voor intuïtieve ontwikkeling
Nijmegen

Ontdekken waarom de dingen in jouw leven op dit moment gaan zoals ze gaan, wat je hier te doen hebt en welke stappen je kunt zetten. Dat wat onzichtbaar aanwezig is in de onderstroom en er wezenlijk toe doet krijgt  plaats aan de oppervlakte.

Ontdekken waarom de dingen in jouw leven op dit moment gaan zoals ze gaan, wat je hier te doen hebt en welke stappen je kunt zetten.Dat wat onzichtbaar aanwezig is in de onderstroom en er wezenlijk toe doet krijgt  plaats aan de oppervlakte.
 

"Vrienden en familie kunnen adviezen of hun mening geven, maar wat had ik mezelf te vertellen? Geen idee. Vastgelopen was ik. Kon niet meer voelen wat ik nodig had of wat goed voor mij  was. De reading bracht inzicht en herkenning, zorgde voor (adem)ruimte en rust."

De roos-aura-chakra reading geeft een algemeen beeld over wat je nu aan het beleven bent. Eerst wordt het symbool van je roos gelezen. Vervolgens de energie in je aura. Daarna maak je een reis door je chakra’s. Een soort scan van je hele systeem.

Het gaat  even helemaal over jou. De reader kijkt naar en geeft woorden aan wat jij op dit moment onbewust aan het ervaren bent, wat jou werkelijk ten diepste beweegt. Daardoor krijg je (meer) inzicht in jezelf en je leven, wordt het makkelijker  om  keuzes te maken die voor jou kloppen.

Om je ervaringen een plek te geven op een manier die op dat moment bij je past wordt een reading vaak afgesloten met een healing.
Onze studenten van de opleidingen verzorgen healingen en readingen onder supervisie van een leraar.

Op donderdagvonden

aanmelden vooraf via intuitieftraject

Informatie

02 feb 2023 t/m 30 mrt 2023
20.00 - 22.00
25,00

Waar?

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Planetenstraat 30
6543 VZ Nijmegen

Contact

Weten waarom de dingen in jouw leven gaan zoals ze gaan? - reading