Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16mrt 2023
Proefles Intuïtieve Ontwikkeling- leer om je intuïtie in je voordeel te laten werken

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Nijmegen

Leer werken met je eigen intuïtieve vermogens. Meld je aan voor een proefles en ontvang tevens een reading. Intuïtieve Ontwikkeling maakt bewust wat voor jou NU echt belangrijk is, wat je wilt hier op aarde en welke stappen je kunt zetten.

Wil je weten of een intuïtief traject iets voor jou is?

​Luisteren, voelen en verbeeldingskracht brengen je bij de bron van jouw weten. Bij de proefles kun je niet alleen kennismaken met energiewerk en met ons maar vooral zelf ervaren. Door  je intuïtieve vermogens te versterken kom je echt in contact met jezelf, je gevoel en eigen weten. Je krijgt (nog) meer  vertrouwen in je eigen potentieel en ontdekt hoe je lichter kunt leven. Wij hebben alles in huis om jou te leren je intuïtie en je verstand als een slimme mix te laten samenwerken. Al 20 jaar kun je bij ons terecht om een simpele, blijvend inspirerende toolbox te vullen die je meeneemt op jouw pad. Dé plek om met energie te leren werken.

Je kunt starten in januari, april en september.

De Basiscursus Intuïtieve Vaardigheden is het 1e deel van een basisjaar waarin je jouw intuïtie praktisch gaat gebruiken als een innerlijk kompas. Je leert om vanuit een heldere communicatie met jezelf te vertrouwen op je eigen weten en antwoorden. Om je gevoel te volgen en beslissingen te maken die voor jou kloppen. De lessen zijn ervaringsgericht en maken je bewust van jouw energie, wie je bent, wat je echt wilt en wat je hierin tegen komt.

De oefeningen en technieken zijn dagelijks te gebruiken in je leven, relaties en werk. Je krijgt praktische handvatten om vragen, problemen en uitdagingen aan te pakken.

Aanmelden en meer info op onze website (de link vind je hieronder).

Informatie

16 mrt 2023
19.00 - 21.00
0,00

Waar?

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Planetenstraat 30
Nijmegen

Proefles Intuïtieve Ontwikkeling- leer om je intuïtie in je voordeel te laten werken