Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06feb 2023
Workshop Volle maan en hartsverlangens

Evenwichtigleven, Paula Holtzer
Nijmegen

Hallo mooie ziel, binnenkort is het weer volle maan. In de workshop volle maan en hartsverlangens leer contact te maken met de krachtige energie van volle maan. In de workshop In een kleine groep leer je al je wensen uit te laten komen.

Hallo mooie ziel, binnenkort is het weer volle maan. Lees gerust verder...

Ik nodig je uit voor de workshop Volle maan en hartsverlanges op maandag 6 Februari in de avond. Leer contact te maken met de krachtige energie van de volle maan. Ik (Paula Holtzer) organiseer met mijn praktijk Acupunctuur Nijmegen - Evenwichtig Leven met een kleine groep een workshop die je helpt je om al je wensen uit te laten komen. 

Wanneer? Maandagavond 6 Februari 2023 20:00 – 22.00 uur
Waar? Centrum de Vuurvlieg in Nijmegen (parkeren voor de deur)
Prijs? 24,50 incl. thee

Vraag gerust vrijblijvend meer info op via het formulier, ik zal je dan een berichtje sturen.

De volle maan heeft een krachtige energie. We gaan mediteren en contact maken met onze hartenwensen. We gaan deze visualiseren en uitschrijven. Om van het leven te kunnen genieten is het fijn als je de dingen kunt doen waar je blij van wordt. Om onze hartverlangens neer te zetten is meer nodig dan ze te dromen. Het is belangrijk om je hartenwensen in de werkelijkheid neer te zetten. We vragen inspiratie en om boodschappen van het universum. We maken gebruik van tarotkaarten. Het is altijd goed om stil te staan bij je hartverlangens. De volle maan is een perfecte timing om je blokkades los te laten en het nieuwe binnen te laten komen. 

Informatie

06 feb 2023
20.00 - 22.00
24,50

Waar?

Centrum de Vuurvlieg
Tweede oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Contact

Workshop Volle maan en hartsverlangens