Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13feb 2023
Cursus engelen: Jouw weg in de nieuwe wereld

Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen

Ik nodig je uit om contact te maken met jouw engelen. De engelen geven je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Leer in deze cursus met ze te werken: vanuit een goede verbinding met het hogere krijg je meer informatie over je hemelsplan.

Ik nodig je uit om contact te maken met jouw engelen tijdens een driedelige workshop. De engelen geven je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Leer in deze cursus met ze te werken: vanuit een goede verbinding met het hogere krijg je meer en meer informatie over je hemelsplan.

Voor wie? 

  • Iedereen die graag contact met zijn engel wilt.
  • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; die last hebben van negativiteit uit de omgeving, energie kunnen aanvoelen

Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen: lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. Het moment waarop je een signaal ontvangt is geen toeval, maar geeft je vertrouwen en helpt je keuzes te maken. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. 

kennismaken met je engelen, herkennen signalen van de engelen, aura chakra reinigen, bescherming en afvoer van negativiteit, in contact met je innerlijke kracht, herkennen signalen van engelen, Schrijfmeditatie, 

Reviews: 

  • 'Door de workshop ben ik ontspannender geworden en als het even tegen zit vraag ik hulp van de engelen.'
  • 'Het ervaren van het eerst aarden en dan pas openen naar boven geeft me rust en verheldering. Door de workshop engelen heb ik beter contact met mijn lichaam.'

Informatie

13 feb 2023 t/m 06 mrt 2023 | 31 oktober, 14 november
20.00 - 22.00
29,50 Bij aanmelden voor alle 3 de bijeenkomsten tegelijk betaal je €75.

Waar?

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Contact

Cursus engelen: Jouw weg in de nieuwe wereld