Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25feb 2023
Worskhop ontgiften en healing met de engelen

Evenwichtigleven.
Meterik

Wil je ook vol levenslust de lente starten? Het lichaam ontgiften van chemische stoffen, zoals medicijnen, vaccinaties, alcohol, suiker en nicotine. Lezing, healing met de engelen. Een goede motivatie maakt het proces van ontgifting gemakkelijker.

Deze workshop gaat over de farmaceutische industrie en het reinigen van ons lichaam van chemicaliën. Is deze bedrijfstak daadwerkelijk gericht op genezing of is het slechts een marketinginstrument? Waarom zouden we de natuurgeneeskunde, die al meer dan 4000 jaar bestaat, vervangen door chemie? Een ongezond of verslaafd lichaam kan somberheid veroorzaken. Roland zal een lezing geven over de farmaceutische industrie en haar effect op ons lichaam, ziel en geest. Paula zal informatie geven over ontgifting vanuit de Chinese geneeskunde. Een gastspreker geeft informatie over Orgontherapie en kan worden ingezet om te detoxen. De middag zorgt ervoor dat je geinspireerd en vol levenslust naar huis gaat. 

Na de informatie over ontgifting zullen we een gezamenlijke healing doen met hulp van God en de engelen, waarbij we vragen om ontgifting van ons lichaam en activering van ons zelfhelend vermogen. We vragen hulp bij het besluit om te leven met een open hart, een heldere geest en een gezond lichaam. Je krijgt inspiratie voor de mooiste creaties.

Een bijeenkomst over:

  • De farmaceutische industrie en medicijnen
  • Ontgiften van chemische stoffen in je lichaam
  • Veranderen of verminderen van medicijnen
  • Ontgiftingskuur
  • Een verandering naar een meer organisch en natuurlijk eetpatroon zonder conserveringsmiddelen en additieven en suiker

Ontgiften voor de start van de lente. 

De periode na Carnaval wordt de vastenmaand genoemd. Dit is een goede periode om ons lichaam te ontgiften van chemische stoffen, zoals medicijnen, vaccinaties, drugs, alcohol, suiker en nicotine. Een goede motivatie maakt het proces van ontgifting gemakkelijker.

Informatie

25 feb 2023
13.00 - 16.00
23,00

Waar?

Zentire
Amerikaanseweg 107
5964 PA Meterik

Worskhop ontgiften en healing met de engelen