Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14apr 2023
Versmeltende Liefde, dag 3

True Empowerment
Nijmegen

Liefde is de meest essentiële voeding voor ons om te groeien en te bloeien. En de soort Liefde waar we het meest naar verlangen, bewust of onbewust, is versmeltende Liefde. We verlangen ernaar om te versmelten en de zoetheid van ons wezen te ervaren.

 

Versmeltende Liefde 

Deze liefde is zoet, zacht en zeer aangenaam. Het voelt warm en zoet aan, als gouden vloeibare honing. Je voelt je vervuld en gelukkig, ontspannen en open. Het is een staat van complete overgave. Wat er het dichtst bij komt in onze gewone ervaring, is het gevoel dat we hebben na een seksueel orgasme.

Deze warme, zoete liefde doet je versmelten met de wereld, met anderen en met jezelf. Het smelt gevoelens van afgescheidenheid en afhankelijkheid weg. Dit  vloeibare goud is als smeerolie voor je systeem. Het verzacht je zenuwen en lost agitatie en onrust op.

In de cursus word je je bewust van de blokkades die de toegang tot de Versmeltende Liefde blokkeren, en ga je de Versmeltende Liefde rechtstreeks ervaren. Wanneer je versmeltende liefde leert herkennen en belichamen zal het de ervaring van liefde in je leven in hoge mate verrijken. 

Versmeltende Liefde is onderdeel van de cursus Dimensies van Liefde. Deze cursus is onderdeel van de Diamond Logos teachings. De cursus is op 2 september 2022 gestart met een nieuwe groep, maar de groep blijf voorlopig open voor nieuwe deelnemers. Je kunt steeds aan het begin van een blok van 3 dagen instromen.

 

 

 

 

Informatie

14 apr 2023
10.00 - 17.00
255,00 voor 3 dagen !

Waar?

De Vuurvlieg
Tweede oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Versmeltende Liefde, dag 3