Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Nijmegen: Netwerkochtend @ RebelSpaces
WO 20 februari | 10.00-12.00 uur | Nijmegen

Gratis, gelieve aan te melden via facebook event
Deelname is kosteloos |


Netwerkochtend van Bewust Nijmegen: voor leden en geïnteresseerde ondernemers

Bewust Nijmegen is een levendig netwerk, een platform ter bevordering van bewustwording in de regio Nijmegen.

Ben jij professional en leg jij hart en ziel in je onderneming? Ben jij iemand die buiten de gebaande paden durft te gaan?

Wil jij je verbinden met ondernemers die zich ook HART maken voor de goede zaak en ben je werkzaam op het vlak van:
– Persoonlijke ontwikkeling en coaching
– Gezondheidszorg en welzijn
– Pure, eerlijke voeding en producten
– Duurzame samenleving

Dan is Bewust Nijmegen op zoek naar jou!

Op 20 februari zijn we te gast bij RebelSpaces, de circulaire hotspot in Nijmegen! In deze circulair ontwikkelde en ingerichte space for change is ruimte voor 80 huurders die actief zijn als sociaal of circulaire ondernemer. We starten met de netwerkochtend, daarna hebben jullie de mogelijkheid om de werkplek vrijblijvend uit te proberen, dus neem je laptop mee!

De maandelijkse netwerkbijeenkomst van Bewust Nijmegen is een informele manier om elkaar te ontmoeten, inspireren, te verbinden en tot samenwerking te komen. Ben je al lid van Bewust Nijmegen, dan ben je van harte welkom om uit te wisselen met andere leden. Denk je erover om je aan te sluiten bij ons netwerk? Ook dan ben je meer dan welkom! Aanmelden is niet nodig. Wel leuk als je in het Facebook event laat weten dat je (wellicht) wilt komen. 


Locatie: RebelSpaces, Waalbanddijk 16, Nijmegen

Volg Bewust Nijmegen op facebook om op de hoogte blijven!

Informatie + Aanmelden »

Bekijk Facebook event

RebelSpaces (Smeltkroes Honig Complex)
Waalbanddijk 16
6541AJ Nijmegen


Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen