Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Nijmegen: Netwerkwandeling @ Woeste Hoogte
WO 10 april | 15.30-17.30 uur | Malden

Deelname is kosteloos | Gelieve aan te melden via info@bewustnijmegen.nl


De maandelijkse netwerkbijeenkomst van Bewust Nijmegen is een informeel moment voor professionals om elkaar te ontmoeten, inspireren, te verbinden en tot samenwerking te komen. Ben je al lid van Bewust Nijmegen, dan ben je van harte welkom om uit te wisselen met andere leden. Denk je erover om je aan te sluiten bij ons netwerk? Ook dan ben je meer dan welkom!

Op 10 april gaan we wandelen op de Mookerheide, daarom is het belangrijk om tijdig aanwezig te zijn. We verzamelen eerst bij het zweefvliegveld in Malden, locatie Zweefinn en we lopen dan samen naar Woeste Hoogte.

Website
www.woestehoogte.nl

Deelname
gratis, consumpties zijn voor eigen rekening

Programma
15u30-15u45: verzamelen bij Zweefinn
15u45-16u30: wandelen
16u30-17u30: netwerkborrel bij Woeste Hoogte

Zweefinn
Groesbeekseweg 55A
6581 BJ Malden

Woeste Hoogte
Biesseltsebaan 12
6561KC Groesbeek

Bereikbaarheid
Woeste Hoogte ligt vlakbij het Zweefvliegveld in Malden. Met de fiets is deze locatie het best bereikbaar. Vanaf de Thermen in Nijmegen vertrekt een fietspad dwars door het bos. Dit fietspad komt uit bij het zweefvliegveld. Kom je met de auto, gelieve dan te parkeren bij de parkeerplaats van Zweefinn.

Graag aanmelden via info@bewustnijmegen.nl.

Informatie + Aanmelden » Bewust Nijmegen | Elisabeth van Overloop

www.woestehoogte.nl, www.bewustnijmegen.nl
Bekijk Facebook event

Verzamelen bij boscafe Zweefinn
Groesbeekseweg 55A
6581 BJ Malden

Elisabeth van Overloop
0643638643
info AT bewustnijmegen DOT nl

Meer agenda van Bewust Nijmegen

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen