Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop 'Echt ontspannen en het mooie van emoties'
ZA 08 juni | 09.30-12.00 uur | Lent

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/workshop-ontspannen-mooie-van-emoties
34,50 | https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/workshop-ontspannen-mooie-van-emoties


Workshop 1 van de spiksplinternieuwe twist-workshops reeks van drie workshops voor een heerlijke BOOST in je persoonlijke ontwikkeling! Naar mijn mening begint er veel, zo niet alles;) met ontspanning en een goede relatie met jezelf. Vandaar dat dit de eerste workshop is van deze reeks.

In deze workshop 'Echt ontspannen en het mooie van emoties' leer je alles over hoe jij echt (nog meer) kunt ontspannen en op die manier (nog meer) in conact komt en blijft met je gevoel. Je leert ook (het belang van) echt durven voelen en (nog meer) leven vanuit je gevoel. Ook leer je samen te werken met je emoties, in plaats van ze te veroordelen. Jouw emoties zeggen namelijk veel over wie jij bent en wat belangrijk is voor jou, ze wijzen je de weg!

Workshops van Twistcoaching zijn laagdrempelig, inspirerend en effectief. Een gezellige ochtend in een fijne sfeer waarin je echt even de tijd neemt stil te staan bij je jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. De inspiratie en inzichten die je opdoet zullen doorwerken in je dagelijks leven. Er is een goede afwisseling tussen individueel en interactief. Er komen ontspannings, positiviteits, bewustwordings en schrijfoefeningen aan bod, een geleide meditatie en meer...laat je verrassen!:)

Kom naar alledrie de workshops (23 juni en 30 juni) voor een MEGA BOOST voor je persoonlijke ontwikkeling! De workshop-reeks heeft een mooie opbouw en is allesomvattend. Het is ook mogelijk om naar twee van de drie workshops te komen of naar eentje!

Twistcoaching

 

 

 

Informatie + Aanmelden » Twistcoaching | Marlies Gerritsen

www.twistcoaching.nl
Bekijk Facebook event

Workshopruimte Eikpunt
Duitslandstraat 4
6663NJ Lent

Marlies Gerritsen
0644102134/0644102134
twistcoaching AT gmail DOT com