Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop 'De kracht van Gedachten'
ZO 23 juni | 09.30-12.00 uur | Lent

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/workshop-de-kracht-van-gedachten
34,50 | https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/workshop-de-kracht-van-gedachten


Workshop 2 van de effectieve en spiksplinternieuwe twist-workshops reeks van drie voor een heerlijke BOOST voor jouw persoonlijke ontwikkeling! 

Deze workshop is een inspirerende workshop over de Kracht van Gedachten en het kiezen voor Liefdevolle, Inspirerende en Energiegevende gedachten. Waarin je alles leert over hoe je om kunt gaan met negatieve gedachten en hoe je jezelf traint in de richting van liefdevolle, inspirerende en energie-gevende gedachten.

Workshops van Twistcoaching zijn laagdrempelig, inspirerend en effectief. Een gezellige ochtend in een fijne sfeer waar je echt even de tijd neemt stil te staan bij jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. De inzichten en inspiratie die je opdoet zullen doorwerken in je dagelijks leven. Er is een goede afwisseling tussen individueel en interactief. Er komen ontspannings, positiviteits, bewustwordings en schrijf oefeningen aan bod, een geleide meditatie en meer...laat je verrassen!:) 

Kom naar alledrie de workshops (8,23en30 juni) voor een MEGA BOOST voor je persoonlijke ontwikkeling. De workshops-reeks is allesomvattend en heeft een mooie opbouw. Het is ook mogelijk om naar twee van de drie workshops te komen of naar eentje. 

Je bent van harte welkom en neem als je wilt een vriend of vriendin mee! Ik heb er al veel zin in! Liefs van Marlies 

 

Informatie + Aanmelden » Twistcoaching | Marlies Gerritsen

www.twistcoaching.nl
Bekijk Facebook event

Workshopruimte Eikpunt
Duitslandstraat 4
6663NJ Lent

Marlies Gerritsen
0644102134/0644102134
twistcoaching AT gmail DOT com