Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop 'Kiezen voor wat jou energie geeft, de wet van aantrekking en genieten.'
ZO 30 juni | 09.30-12.00 uur | Lent

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/workshop-energie-wet-van-aantrekking
34,50 | https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/workshop-energie-wet-van-aantrekking


Workshop drie van de effectieve en spiksplinternieuwe twist workshop-reeks voor een heerlijke BOOST voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Tijdens deze workshop staan we stil bij wat jou energie kost en wat jou energie geeft. Je leert hoe je begrenst en loslaat wat niet meer je past. Zodat je stappen kunt gaan zetten in de richting van wat wel bij jou past en waar je energie van krijgt. Je krijgt ook inspiratie-tools over hoe jij de wet van aantrekking voor je kunt laten werken terwijl je tegelijkertijd geniet van het moment.

Workshops van Twistcoaching zijn laagdrempelig, inspirerend en effectief. Een gezellige ochtend in een fijne sfeer waarin je echt even de tijd neemt om stil te staan bij jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. De inspiratie en inzichten die je opdoet zullen doorwerken in je dagelijks leven. Er is een goede afwisseling tussen individueel en interactief. Er komen ontspannings, positiviteits, bewustwordings en schrijfoefeningen aan bod, een geleide meditatie en meer..laat je verrassen!:)

Kom naar alledrie de workshops voor een MEGA BOOST voor je persoonlijke ontwikkeling! De workshop reeks heeft een mooie opbouw en is allesomvattend. Het is ook mogelijk om naar twee van de drie workshops te komen of naar eentje. Check de website voor alle info!

Je bent van harte welkom en als je het leuk vindt neem dan een vriend of vriendin mee! Ik heb er al heel veel zin in! Liefs van Marlies 

 

Informatie + Aanmelden » Twistcoaching | Marlies Gerritsen

www.twistcoaching.nl
Bekijk Facebook event

Workshopruimte Eikpunt
Duitslandstraat 4
6663NJ Lent

Marlies Gerritsen
0644102134/0644102134
twistcoaching AT gmail DOT com