Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Mindfulness in de natuur
ZA 25 mei | 10.15-16.00 uur | Nijmegen

65,00 | inclusief mapje met oefeningen en zitmatje, exclusief lunch


Wie herkent dit niet? Je wandelt in een mooie, natuurlijke omgeving. Vogels fluiten, bloemen bloeien, de wind strijkt zachtjes langs je gezicht…… Maar je merkt er nauwelijks iets van, zo diep ben je in gedachten verzonken. Ze eisen een groot deel van je aandacht op en na afloop van je wandeling is je stemming nog steeds bedrukt.

Als je graag in de natuur bent en wilt ontdekken en ervaren hoe je meer uit je wandelervaring kunt halen, zorgelijke gedachten achter je kunt laten en na afloop met frisse energie, nieuwe inzichten en ontspannen weer verder kunt, dan is deze training echt iets voor jou. Je wordt uitgenodigd om al je zintuigen open te zetten, te horen, voelen, kijken, ruiken, proeven, tasten….. Je leert hoe je rustiger kunt worden, spanning los kunt laten en meer energie krijgt door met aandacht te bewegen in de natuur.

Ervaring met mindfulness is behulpzaam, maar geen voorwaarde om deel te kunnen nemen. We lopen in een rustig tempo en maken regelmatig pas op de plaats op een mooie plek langs de rivier of in de uiterwaarden. 

Aanmelding: debastei/agenda

Informatie + Aanmelden » Schaper Vizie | Ineke Schaper

www.doenvanuitzijn.nl

De Stadswaard, vertrekpunt bij De Bastei, Centrum voor natuur en cultuurhistorie
Waalkade - ingang naast de trappen naar het Valkhof
Nijmegen

Ineke Schaper
06-23454600
info AT doenvanuitzijn DOT nl