Verwerking door creativiteit met natuur
DI 24 september | 10.30-12.30 uur | Groesbeek

Dit is de eerste van drie open atelier ochtenden, steeds de laatste dinsdagochtend van de maand: 22 oktober en 26 november
0,00 | vrije bijdrage plus materiaalkosten


Kunstzinnige therapie met natuur is een zeer helende vorm om gebeurtenissen en indrukken uit je leven te verwerken. Dat kan varieren van overlijden, scheiding, ziekte en ongeluk via uiteenlopende jeugdtrauma's tot nieuwe stappen of relaties. De onvoorwaardelijke liefde en het oordeelloze bewustzijn die kenmerkend zijn voor de natuur, brengen je in verbinding met jouw onvoorwaardelijke essentie. Je gaat op een dieper niveau zien wie je bent, je leert  verzachten, vergeven en loslaten. Je innerlijke kind kan weer thuiskomen in onschuld, speelsheid en creativiteit. Ik reik je heel divers materiaal aan, dat je uitnodigt je denken los te laten en in verbinding te komen met andere lagen in jezelf, waar je je misschien nauwelijks bewust van was. Neem zelf ook zo mogelijk iets mee wat past bij jouw thema, dat mogen ook kleine objecten zijn, een steen of sieraad, die betekenis voor je hebben. 

Deze ochtenden vormen met elkaar een serie, je mag ze ook los volgen. Je kunt je eigen thema, gevoel, verlangen, gebeurtenis of vraag inbrengen. Ik werk in een kleine groep, dus ik kan je persoonlijk aandacht geven. Iedere ochtend bied ik een andere ondergrond aan. Dat zijn achtereenvolgens: een houten paneeltje om een collage te maken van wat speelt. Een krans, om de cirkel in jezelf rond te maken en te verbinden. Tenslotte een stok, die een staf kan zijn om verdere stappen te maken. Je mag dit naar wens vrij interpreteren. Kom op tijd, we beginnen gezamenlijk. Je mag op jouw tijd afsluiten met een evaluatie.

Informatie + Aanmelden » Inspiratieplek EigenAardig | Adelheid Jochemsen

www.inspiratieplekeigenaardig.nl ( vanaf begin mei)

Inspiratieplek EigenAardig
Haydnstraat, 51
6561ED Groesbeek

Adelheid Jochemsen
0617009796
a_jochemsen AT hotmail DOT com

Meer agenda van Inspiratieplek EigenAardig