Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Engelencursus en leren omgaan met je paranormale gaven
MA 21 september | 20.00-22.00 uur | Nijmegen

3 maandagavonden
59,00 | indien je een of meerder avonden bent verhinderd kun je contact opnemen


In de cursus engelen en paranormale gave leer je omgaan met hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. We gaan onze helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid of helderwetendheid verder ontwikkelen. Als je paranormale gaven hebt en je gebruikt deze niet, dan word je ziek. Het is belangrijk om hier mee te leren omgaan. Paranormale vermogens vragen om ontwikkeling op spiritueel niveau. Als je op een ontspannen manier hiermee kunt omgaan kun je veel plezier beleven aan je gaven. Binnen deze cursus leer je goed te aarden op een nog dieper niveau. Een goede gronding en afvoeren van negatieve energie is de basis om gezond te blijven. In de cursus leer je te vertrouwen op je paranormale vermogens. De ervaring van paranormale ervaringen kun je niet met iedereen delen. Het is fijn om gelijkgestemden te ontmoeten zodat je je ervaring en kennis kunt uitwisselen. cursus bestaat uit meditatie, informatie en oefeningen om in contact met je engel te komen. Engelen helpen je in je spirituele ontwikkeling.

Meditatie De cursus is gebaseerd op de meditatie de Hemelse kringloop. Dit is een oude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van Yin en Yang. Deze meditatie zorgt voor een goede aarding. Hoe beter geaard hoe beter je afstemming op de hemelse energie. Tijdens de meditatie verhoog je je frequentie en wordt je ontvankelijk voor de energie van de hemel. Door stilte kom je in contact met je paranormale gaven. 

Informatie + Aanmelden » Evenwichtigleven | Paula Holtzer

www.evenwichtigleven.nl

Centrum De Vuurvlieg
2e Oude Heselaan 179a
6542 VE Nijmegen

Paula Holtzer
06-81501874
info AT evenwichtigleven DOT nl

Meer agenda van Evenwichtigleven

oktober 2020

Stoptober: samen stoppen met roken en acupunctuur

DO 01 okt 19.30 uurAcupunctuurworkshop
Stoptober: samen stoppen met roken en acupunctuur

Stoppen met roken door groepsconsult acupunctuur is een motiverende en goedkope methode om te stoppen met roken. Ooracupunctuur is een effectieve methode om te stoppen met roken. Je hebt geen last van ontwenningsverschijnselen. Samen sta je sterk.
Evenwichtigleven
Paula HoltzerNijmegen
Workshop omgaan met HSP

WO 07 okt 19.30 uurMeditatieworkshop
Workshop omgaan met HSP

Je leert omgaan met je hooggevoeligheid. Uitwisseling met gelijkgestemde helpt bij je ontwikkeling. De Chinese meditatie zorgt voor een goede gronding en afvoeren van negativiteit. Je leert je zelf te beschermen en te vertrouwen op je eigen intuïtie
Evenwichtigleven
Paula HoltzerNijmegen
Workshop omgaan met HSP

WO 14 okt 19.30 uurMeditatieworkshop
Workshop omgaan met HSP

Je leert omgaan met je hooggevoeligheid. Uitwisseling met gelijkgestemde helpt bij je ontwikkeling. De Chinese meditatie zorgt voor een goede gronding en afvoeren van negativiteit. Je leert je zelf te beschermen en te vertrouwen op je eigen intuïtie.
Evenwichtigleven
Paula HoltzerNijmegen
Workshop diabetes omkeren met acupunctuur

WO 28 okt 19.30 uurAcupunctuurcursus
Workshop diabetes omkeren met acupunctuur

Groepsconsult acupunctuur is goedkope manier om te starten met diabetes II om te keren. Ondanks een gezonde leefstijl houden veel diabeten een wisselende suikerspiegel met vermoeidheid tot gevolg. Acupunctuur doorbreekt het patroon.
Evenwichtigleven
Paula HoltzerNijmegen
Workshop: De kracht van de Chinese voedingsleer

ZA 31 okt 10.00 uurEten & Drinkenworkshop
Workshop: De kracht van de Chinese voedingsleer

De Chinese voedingsleer zorgt voor een lang en gezond leven. In de cursus besteden we aandacht aan de Chinese voedingsleer en de theorie van de vijf elementen. De 5 smaken zorgen voor een gebalanceerde maaltijd. De workshop is incl. lunch.
Evenwichtigleven
Paula HoltzerArnhem

november 2020

Volle maan meditiatie en hartsverlangens

MA 02 nov 20.00 uurAcupunctuurcursus
Volle maan meditiatie en hartsverlangens

Tijdens de volle maan meditatie maken we contact met onze hartsverlangens. De Chinse meditatie geeft rust en vertrouwen. Engelen inspireren ons. Alles wat je aandacht geeft groeit, Gedachtenkracht is sterk en zorgt voor een mooie toekomst.
Evenwichtigleven
Paula HoltzerNijmegen
Workshop engelenhealing

MA 09 nov 19.30 uurMeditatieworkshop
Workshop engelenhealing

We komen door middel van Chinese meditatie in contact met onze engel. Tijdens deze avond krijg je een engelenhealing. Je aura en chakra wordt gereinigd en blokkades worden weggehaald. Dit zorgt voor diepe ontspanning en innerlijke rust.
Evenwichtigleven
Paula HoltzerNijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!