Filmmaker, storyteller en contentmanager | Nijmegen

Opdrachtgevers
SamenWel!, Wereld Natuur Fonds, Sociaal Werk Nederland, Cito, Stafier, Omroep Gelderland, Rijkswaterstaat, College voor Toetsen en Examens, stichting kiEMT, ROC Rijn IJssel, gemeente Rheden, MTSA, Stafier. 

Over Jitske Jonkman | Nijmegen

Filmmaker, storyteller en contentmanager in één. 
Ik doe graag het een zonder het ander te laten. Als eenpersoonsteam video’s draaien en monteren, daar heb ik lol in: een videopitch, reportage of verslag. Desgewenst schrijf, fotografeer en blog ik ook nog voor je. Is je vraag uitgebreider? Dan haal ik er specialisten bij. Voor een promotiefilm of congresverslag moet je vaak iets meer uit de kast trekken. 

Internet heeft onze communicatie grondig veranderd. Voor de prijs van één bedrijfsfilm-oude-stijl kun je als bedrijf of organisatie vandaag de dag beter vaak bij veel kijkers in beeld zijn, op sociale media en YouTube. Ik blog niet voor niets met veel bewegend beeld op mijn foodblog Slow Foodies: ik geloof erg in de combinatie video/blog/sociale media. Ideale videomarketing. En wat zo leuk is aan storytelling: iedereen heeft een verhaal. Niet alleen de officiële woordvoerder maar ook de fietsenmaker, de hondenfokker en de verzamelaar van foto’s van antieke hondenkarren (ja, ze bestaan). 

Mijn drive? Ik ben een wereldburger met grote interesse in duurzaamheid, voeding en innovatie. Voordat ik ontdekte dat ik het liefst verhalen vertel werkte ik ruim 20 jaar in de natuurbescherming. Olifanten, walvissen en tijgers beschermen, dat werk. Maak mij maar wakker voor kwesties met een idealistisch tintje. Of gewoon iets over antieke hondenkarren - ook leuk. 

TriggerFilm
Jitske Jonkman

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kleding Kruidentherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Stressmanagement Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen