duurzame kledingontwerper | Nijmegen

 

Een nieuwe garderobe uit eigen kast

‘Een nieuwe garderobe uit eigen kast”, houdt in dat je van jouw ongedragen kledingstukken – ja, ook jij zult er vast wel hebben hangen!- een passend kledingstuk maakt dat wel gedragen gaat worden en verspilling op dit gebied overbodig maakt

De kledingstukken die je niet draagt worden vermaakt en-/of samengevoegd zodat er nieuwe kledingstukken ontstaan. Want zou het niet fantastisch zijn als jouw garderobe bestaat uit je favoriete kledingstukken die passen bij jouw stijl, figuur en kleurenpalet! Zo ontstaat jouw persoonlijke garderobe.

Jouw persoonlijkheid is een combinatie van je innerlijk en je uiterlijk. Met kleding kan je jezelf uitdrukken en zichtbaar maken door te zeggen ‘dit ben ik’! Het gaat namelijk om een mix tussen eigenheid en uniciteit. Hoe mooi is het dan om dat terug te laten komen in je kleding! 

Een nieuwe garderobe uit eigen kast is een kast vol kleding die je jaren lang met plezier en comfort kan dragen.

Over Tonny van der Linden | Nijmegen

Tonny van der Linden is de naam, 49 jaar, ik ben opgegroeid in Rotterdam, en woon sinds een paar jaar in de omgeving van Nijmegen.

Mijn grootste wens is dat jij de liefde voor je eigen kledingstukken weer terug krijgt. Duurzaamheid betekent voor mij langer doen met je kleding. Dat is belangrijk voor onze planeet en ook voor je portemonnee. Ik ben gek op kleding, mooie stoffen enz. maar laten we ook onze verantwoordelijkheid nemen. Kies voor een stijl, figuur en kleurenanalyse zodat je goed weet wat jouw kleur, pasvorm en persoonlijkheid onderstreept. Zo voorkom je miskopen. Kies voor tweedehands en sunstainable fashion.

Mijn kledinglijn is 99% duurzaam. Alles wat ik gebruik is over of komt uit de kast van..... Ik krijg kleding uit verschillende hoeken. Van verschillende mensen of instellingen die kleding niet willen weggooien maar een volgend leven willen geven.


Foto 10 Tonny van der Linden Foto 15 Tonny van der Linden Klik om te vergroten

de Stijlanalist
Tonny van der Linden


Professionals in de categorie Kleding

Acupunctuur Ayurveda Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga
Bewust Nijmegen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen