Kledingstylist | Nijmegen

Kleding en advies met duurzaamheid in het achterhoofd.

Over Monique In den Bosch | Nijmegen

Mijn fascinatie voor stoffen, kleuren en ontwerpen begon al vroeg. Mijn eerste vakantiegeld verdiende ik -hoe kan het ook anders- als jongste verkoopster in een kledingzaak.

Ik volgde de Bob Molenaar Mode Academie in Amsterdam en een stylingcursus bij Dyanne Beekman. Via een stylingstraining van Mirielle Heidweiler heb ik veel ervaring over stijlinvloeden opgedaan. Op de Stylingguide Academy heb ik veel geleerd over styling en kleuradvies. Door jarenlange ervaring in de dagelijkse praktijk als etaleur/visual merchandiser bij een groot modehuis mag ik mezelf een kledingexpert noemen. En klanten aankleden is zoveel leuker en fijner om te doen dan een etalagepop.

StudioByMo
Monique In den Bosch

Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kleding Kruidentherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Sociaal ondernemen Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen