Hoveniersbedrijf Aardkracht Tuinen | Nijmegen

Aardkracht Tuinen is een ecologisch hoveniersbedrijf in Nijmegen en is opgericht door Luuk Wijering. Luuk wil Nijmeegse tuinen natuurlijker maken. Hierdoor worden tuinen groener, duurzamer en beter bestand maken tegen extreme weersomstandigheden. Zijn planten komen van biologische en ecologische kwekers waardoor deze sterker en gezonder zijn. Naast planten zijn ook dieren onmisbaar in een natuurvriendelijke tuin. Hoe leuk is het om leven in de tuin te hebben, zoals vogels, egels en bijen. Al deze dieren hebben een functie en houden uw tuin in balans. Hebt u een tuin waar u niet tevreden over bent? Waarschijnlijk is het evenwicht van uw tuin verstoord. Wellicht is uw klacht al met wat kleine aanpassingen verdwenen. Hiervoor kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Ook voor tuinrenovaties, ontwerp, aanleg en onderhoud kunt u bij Aardkracht Tuinen terecht. 

Over Luuk Wijering | Nijmegen

Ik ben Luuk Wijering. Ik ben geboren en getogen in Twente en in 2011 naar Nijmegen verhuisd om aan de Radboud Universiteit te gaan studeren. Hier heb ik de bachelor Biomedische Wetenschappen afgerond. Vervolgens ben ik de master Clinical Human Movement Sciences gaan doen. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar stage gelopen in Nieuw Zeeland. Daar trok ik ieder vrij moment de natuur in: huttentochten maken door de wildernis, trail runnen, bergen beklimmen, etc. Eenmaal terug in Nederland miste ik de trektochten in de natuur en de vrijheid die me dat gaf. Ik werd me bewust dat hoewel ik mijn studie erg leuk vond, hier niet mijn passie lag. Ik wilde niet meer de hele dag binnen achter de computer of in het laboratorium werken, ik wilde naar buiten. 

Nadat ik slaagde voor mijn master, ging ik in de tuin aan het werk. Dat bleek een nieuwe passie te zijn. Bij verschillende hoveniers deed ik kennis op en ik richtte in 2019 mijn bedrijfje Aardkracht Tuinen op. In 2020 begin ik aan de opleiding Ecologisch hovenier om me meer te specialiseren. De opleiding is parttime en de rest van week ben ik als hovenier aan het werk.

Wil je meer over me weten? Ik zou het leuk vinden als je me volgt! Dat kan via facebook en instagram. Ook post ik zo nu en dan op mijn blog. 


Foto 1 Luuk Wijering Foto 3 Luuk Wijering Klik om te vergroten

Aardkracht Tuinen
Luuk Wijering


Professionals in de categorie Natuur, Tuin en Landschap

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!