Stadsboom | Nijmegen

Stadsboom is een gecertificeerd erkend leerbedrijf wat zich bezig houdt met duurzaam (ver)bouwen, onderhoud en renovatie en op ecologische wijze houten meubels en producten maakt van met name lokale bomen. Kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staan in een hoog vaandel. Stadsboom is een klein, actief en innovatief bedrijf wat mensen wil helpen en ondersteunen in hun weg naar een betaalde baan als ambachtsman.

Stadsboom stelt zich tot doel om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt omhoog te helpen op de participatieladder en daarmee de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. De doelgroep ontwikkelt zich vanuit een geïsoleerde situatie zonder sociale contacten en zonder deelname aan georganiseerde activiteiten, naar betaald werk of een vervolgopleiding.

Iedere stadsboom heeft een verhaal of hij nu geveld is door ouderdom of bliksenminslag. Door er stoere en duurzame meubels en leuke accesoires van te maken, geeft stadsboom dit verhaal door. Tot de laatste snipper, want daar maken we briketten van. Alle producten verkopen wij in onze eigen winkel. Stadsboom is al zo'n dikke vier jaar gevestigd in het Honigcomplex in Nijmegen

Over Jarno en Lonneke Wilbers | Nijmegen

Het Stadsboom team wordt gevormd door Jarno en Lonneke Wilbers. De ervaring en de creativiteit van Jarno als meubelmaker , de liefde voor hout en de passie om mensen te helpen van Lonneke vormen samen de basis de kern van Stadsboom. Hierin worden zij gesteund door de vaste medewerkers.


Foto 2 Jarno en Lonneke Wilbers Foto 1 Jarno en Lonneke Wilbers Klik om te vergroten

Stadsboom BV
Jarno en Lonneke Wilbers


Professionals in de categorie Sociaal ondernemen

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen