Praktijk Mariposa Groesbeek, Heilzaam voor lichaam en geest | Malden

Craniosacraal therapie is een behandelmethode waarbij het bindweefsel als lichaamsstructuur centraal staat. Ik behandel klachten van uiteenlopende aard en richt me op het herstellen van uw vastgehouden energie in het bindweefsel. Tijdens een cranio sacraal behandeling voel of ‘scan’ ik uw lichaam met mijn handen. Ik werk niet met kracht, maar met heilzame, zachte technieken, waardoor de behandelmethode ook geschikt is voor kinderen. Een cranio sacraal behandeling is aangenaam, brengt ontspanning en verlichting, zowel in lichaam als geest.

Bioresonantie therapie gaat uit van lichaamseigen trillingen. Trillingen of ‘resonanties’ komen overal in de natuur voor, ook in de mens. Als deze trillingen verstoord zijn, kunnen klachten van fysieke of emotionele aard optreden. Met de bioresonantie-apparatuur meet ik cellen, weefsels en organen op hun elektromagnetische eigenschappen en frequenties. Vervolgens kijk ik of de verstoringen van fysieke of emotionele aard zijn en waar de klachten vandaan komen. Ten slotte stimuleer ik je lichaam met specifieke trillingen, zodat het lichaam zichzelf weer kan herstellen.

Reiki, Healing en medium Een Reiki en/of healings-behandeling bestaat uit handoplegging, waarbij ik gebruik maak van jouw energie die daarheen gaat waar ze het meest nodig is: in het lichaam, de geest of op het gevoelsleven. Het geeft een positieve en harmoniserende werking op je energiebanen en chakra’s.

HSP kindertherapie Hooggevoelige kinderen zijn open en vaak overgevoelig voor prikkels. Er ontstaan lichamelijke en/off gedragsproblemen die moeilijkheden meebrengen voor het kind, de ouders of de omgeving. Energetische kindertherapie stemt af op wat jouw kind écht nodig heeft op een dieper niveau.

Over Femke Eeren | Malden

Als therapeut gun ik ieder mens dat hij of zij zich gehoord en gezien voelt. Van daaruit kun je de liefde en rust in jezelf en om je heen echt gaan ervaren. Vanuit mijn hart wil ik graag mensen helpen zich goed in hun lichaam en geest te laten voelen. Het ontstaan van Praktijk Mariposa in Groesbeek sluit precies aan op datgene waar ik zelf in geloof: kijken naar de mens in zijn geheel, in al zijn facetten, niet alleen naar de klachten of ziekten

Mariposa betekent vlinder. Steeds als ik een vlinder zie, denk ik aan mijn oma die me even groet vanuit het hiernamaals. De vlinder is hét symbool voor verandering, voor ontwikkeling en bevrijding; processen die elk mens meemaakt. Toch worden we in onze ontwikkeling soms tegengehouden. Bijvoorbeeld door pijn, verdriet of andere lichamelijke of mentale klachten. Ook door vermoeidheid en gevoelens van onzekerheid kunnen we onze transformatie vaak niet (goed) voltooien. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk dat soms is en dat hulp en steun dan welkom zijn.In mijn praktijk begeleid ik je bij jouw transformatie. Je leert te luisteren naar je lichaam, je gevoel en je hart. Met craniosacraal therapie, bioresonantie therapie of reiki-behandelingen kan ik je weer op weg helpen.

WEES WELKOM!

Femke Eeren,

Craniosacraal therapeut, HSP/Energetisch kindertherapeut, Bioresonantie therapeut, Natuurvoedingsconsulent, Reiki Master, Medium en Healer


Foto 1 Femke Eeren Foto 2 Femke Eeren Klik om te vergroten

Rijksweg
Femke Eeren


Professionals in de categorie Craniosacraal therapie

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!