Allergeenvrije biologische taarten | Malden

Amélie is gespecialiseerd in allergeenvrij bakken. Of u nu lactosevrij, glutenvrij, vegan, notenvrij, koemelkvrij of eivrij gebak en/of taart wilt, Amélie bakt het voor u. Ook taarten met alles erop en eraan. Met of zonder voedselintolerantie of –allergie, er is altijd wel een lekker zoet of hartig taartje, gebakje of tussendoortje te verkrijgen.

Er worden alleen biologische en natuurlijke ingrediënten gebruikt, zo ook eetbare bloemen. 
Daarnaast bakt Amélie zonder onnodige toevoegingen. Dé speciale toevoegingen zijn een dosis liefde, passie en plezier die overal ingestopt worden. 

Alle taarten zijn online te bestellen.

Over Geraldine van Doorn | Malden

Hoi,
Ik heet Geraldine van Doorn en ben de drijvende en enige kracht achter "Amélie bakt taarten". Het koken en bakken is mij met de paplepel er ingegoten door mijn moeder en oma. Als kind likte ik de pollepels af en kon ik verlekkerend voor het gasfornuis zitten kijken hoe de soesjes rezen in de oven. Al snel verzamelde ik recepten uit allerlei tijdschriften, die ik nog steeds heb. Als ik dan toch moest koken mocht ik ook wat uitproberen van mijn moeder.
In mijn professionele leven heb ik echter niks met koken en/of bakken gedaan. Totdat ik uitgeblust raakte van mijn toenmalige werk. Ik ging bij mezelf te rade wat ik echt leuk vind. Al snel kwam "koken en bakken" naar boven drijven. In 2010 begon ik met "Amélie bakt taarten". Mijn insteek vanaf het begin is: uitsluitend met biologische ingrediënten werken en me richten op mensen met een voedselallergie of -intolerantie. Uit eigen ervaring weet ik hoe niet leuk het is als je buitenshuis geen taartje of gebakje kunt eten als je iets niet mag. Altijd die uitzondering zijn.
Ondertussen ben ik gespecialiseerd in het bakken van zoete en hartige taarten van vooral taarten waar iets niet in mag, ofwel allergeenvrij bakken. Uiteraard bak ik ook taarten waar wel alles, roomboter, ei, suiker, speltbloem, in zit.

Het is heel erg leuk en dankbaar om voor mensen, die normaal niet mee kunnen snoepen met "wat de taart schaft", dat wel mogelijk te maken met onder andere mijn biologische taarten.


Foto 1 Geraldine van Doorn Foto 2 Geraldine van Doorn Klik om te vergroten

Amélie bakt taarten
Geraldine van Doorn


Professionals in de categorie Eten & Drinken

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga
Bewust Nijmegen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen