OERsterk coach voor een gezonde, ontspannende & authentieke levensstijl | Nijmegen

Mijn missie = millenials OERsterk maken door een gezonde, ontspannende & authentieke levensstijl. 

OERsterk leefstijl = 
Ontspanning: neem rust en geef je lichaam de tijd om te herstellen. 
Eten: Oersterk is jouw voedingscoach voor meer energie, om lekkerder in je vel te zitten en om klachten te voorkomen. 
Regelmatige beweging: activeer je spieren en maak dopamine aan, voel je lekkerder erna en slaap beter.

Bovendien is vitaliteit meer dan alleen je fysieke energie. Met een sterke mindset, rust in je hoofd en door te luisteren naar de signalen (klachten) van je lichaam kun je leider worden over je eigen gezondheid. Ontdek jouw patronen en wat wél werkt voor jou. Hierdoor ervaar je meer vitaliteit, balans en geluk. Alles begint met een eerste stap. Je hoeft het roer niet in één keer om te gooien. Ik help je om dit proces makkelijk, leerzaam en leuk te maken.

''Het is fijn om door Sophie gecoacht te worden. Heel toegankelijk en praktisch''.

''Het gesprek met Sophie was fijn. Ze nam de tijd en bleef het op haar manier doen: met oog voor mij en de diepere lagen wisselde ze af met wat meer luchtige opmerekingen, erg fijn!''. 

 

 

Over Sophie De Been | Nijmegen

Tijdens mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen is mijn zelfonderzoek gestart. Hoewel ik regelmatig sportte en ''gezond'' at, miste ik vitaliteit. Vitaliteit is voor mij de energie en levenskracht om elke dag te geven. In de basis was alles goed en toch had ik het gevoel dat er iets miste. 

Mijn ogen zijn geopend toen mijn vader mij het boek 'Als de schoen past - de essentie van Tao', liet lezen. Dit boek gaf mij het inzicht dat mijn gedachtes niet per se 'waar' zijn, maar wel heel veel invloed hadden op hoe ik me voelde. Dit was het begin van mijn zoektocht naar geluk en vooral naar mezelf. 

Sinds dat moment heb ik veel over mezelf geleerd. Ik leerde om mij niet te laten leiden door mijn gedachtes, me open te stellen voor mijn gevoel en de regie in eigen handen te nemen. Dit alles met als doel om mezelf te optimaliseren en het beste uit mezelf te halen vanuit de verbinding met mezelf. Dat geeft rust in mijn hoofd. Ik ontdekte dat op alle levensgebieden goed voor mezelf zorgen en luisteren naar mijn diep van binnen weggestopte verlangens de manieren zijn om in de richting van dit doel te bewegen. 

Door te investeren in mijn vitaliteit en kleine stapjes te nemen heb ik een groot verschil gemaakt in mijn eigen leven. Ik gun jou ook een vitaal en energiek leven vanuit de verbinding met jezelf, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en jezelf kunt zijn.


Foto 1 Sophie De Been Foto 2 Sophie De Been Foto 3 Sophie De Been Foto 4 Sophie De Been Klik om te vergroten

Natuurlijk Sophie
Sophie De Been


Professionals in de categorie Gezondheids- en vitaliteitscoaching

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!