Praktijk voor klassieke homeopathie | Nijmegen

Over Sandra Siersema | Nijmegen

Mensen kunnen bij mij terecht voor de behandeling van lichamelijke en psychische klachten. Homeopathie is een milde, maar ook diepgaande geneeswijze die gebaseerd is op de visie dat iedere klacht een verstoring is in de vitaliteit/levensenergie dat tot uiting komt op lichamelijk, emotioneel of mentaal niveau. Een homeopathisch middel dat goed afgestemd is (gelijksoortig is) op de mens die aan de klacht lijdt, herstelt deze vitaliteit en doet zo de klacht verdwijnen.

Sinds 2008 werk ik als Integratief Kindertherapeut met kinderen die gedragsproblemen hebben of emotionele klachten als angst, agressie, onrust en verdriet. Ook werk ik met kinderen die getraumatiseerd zijn of een verlies te verwerken hebben.Daarnaast is er ook ouderbegeleiding.

"Ik ben ervan overtuigd geraakt dat zowel lichamelijke klachten als emotionele klachten op een bepaald moment in je leven ontstaan om je mogelijk verder te helpen op je pad. De kunst is, zowel bij je kind als bij jezelf, ernaar te leren luisteren.

Ik zou wel willen, maar ik kan niet iedereen helpen. Dat kan geen enkele therapeut of arts. Maar toch is het mooi dat je wel vaak een schakel kunt zijn op een bepaald moment in iemands leven; je helpt iemand een stukje verder op weg, soms is het ook een opstapje tot het inslaan van een andere weg naar verdere genezing of zelf-ontwikkeling." Sandra Siersema


Foto 1 Sandra Siersema Klik om te vergroten

Praktijk voor klassieke homeopathie
Sandra Siersema


Professionals in de categorie Homeopathie

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen