Transformationele coaching, massagetherapie en lichaamsgerichte psychotherapie | Nijmegen

Aanraking en contact in spannende tijden

Gemasseerd worden betekent: aangeraakt worden. Tijdens een massage maak ik contact met je en ervaar je door de aandachtige en zorgvuldige wijze waarop ik werk hoe prettig het is wanneer goed voor je wordt gezorgd. Daardoor kun je rustig wegzinken in ontspanning omdat je voelt dat alles in orde is.

Hoewel een basale levensbehoefte, behoort aangeraakt worden niet altijd tot de mogelijkheden. Daar kunnen diverse redenen voor zijn, waarvan besmettingsgevaar met een ziekmakend virus momenteel de meest voordehand liggende is.

 

Coaching

Contact in de vorm van individuele coaching is wèl altijd mogelijk, zowel in mijn praktijk als op afstand. Lees verder op mijn site.

 

Massage op therapeutische basis

Integrale massage richt zich op het herstellen van de natuurlijke balans waardoor een disharmonie in jouw functioneren of welbevinden wordt opgeheven.

De Derde Vorm is een massagetherapie waarin ik je zeer zorgvuldig en volledig afgestemd begeleid wanneer angst of schaamte aanraking verhindert.

 

Integraal lichaamswerk

De massages op therapeutische basis worden ondersteund door oefeningen uit de haptonomie, (bio-energetische) bewegingsoefeningen of andere lichaamsgerichte oefeningen die je dichter bij je gevoel brengen en helpen een teveel aan spanning los te laten. Een aantal van deze oefeningen kun je ook thuis toepassen.

Over Arno van Haren | Nijmegen

Massage

Ik werk op HBO-niveau en heb opleidingen gevolgd bij Human Touch in Nijmegen, Biopulse in Avignon (Frankrijk, 2015) en Positive Touch in Arnhem (2017.) Om de zorg die ik bied meer toegankelijk te maken heb ik bij het Civas de opleiding Medische Basiskennis/Plato gevolgd (2018.) Mijn behandelingen komen bij een groot deel van de zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Door bij- en nascholing, het volgen van workshops, uitwisseling met collega’s en deelname aan intervisiegroepen blijf ik in ontwikkeling. De komende jaren verdiep ik me verder in begeleiding bij trauma- gerelateerde spanningsklachten.

Coaching & begeleiding

Na mijn opleiding Sociale Dienstverlening ben ik in 2010 afgestudeerd als transformationeel coach & trainer bij Wagner Group Orbis. In juni 2018 eindigde mijn driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Dankzij deze opleidingen, waarin veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en energetisch lichaamswerk, heb ik geleerd vanuit bezieling en vertrouwen mijn huidige werk invulling en verdieping te geven.

Praktijkruimte

Mijn praktijkruimte is in het bedrijvencentrum op de Groenestraat 294, een rustige en goed bereikbare locatie. Je kunt gratis parkeren bij Albert Heijn aan de andere  kant van de straat.. De alternatieve locatie is in de Hoefkamp in Lindenholt.


Foto 2 Arno van Haren Foto 3 Arno van Haren Foto 4 Arno van Haren Foto 5 Arno van Haren Foto 6 Arno van Haren Foto 7 Arno van Haren Foto 8 Arno van Haren Foto 9 Arno van Haren Foto 10 Arno van Haren Foto 12 Arno van Haren Klik om te vergroten

Praktijk voor Ontspanning Nijmegen
Arno van Haren


Professionals in de categorie Persoonlijke Begeleiding

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!