Praktijk Gina Beijen; Voed je goed Voel je goed | Nijmegen

Praktijk Gina Beijen is een praktijk voor Natuurvoedingsadvies en Energetische therapie.
Voed je goed Voel je goed is gebaseerd op mijn overtuiging dat jezelf voeden, op meer manieren kan  dan alleen fysiek, je kan jezelf ook energetisch voeden of spiritueel.

Ik kijk naar de mens vanuit een holistische visie.
Dat betekent dat je meer bent dan alleen een fysiek lichaam. Lichaam en geest moeten in balans zijn.
Iemands persoonlijkheid, leefgewoonten en omgevingsfactoren kunnen b.v. ook een rol spelen bij het voedingsvraagstuk, maar ook kan voeding een rol spelen bij het uit balans zijn van je chakra’s.
Standaardadviezen zijn daarom vaak niet het juiste antwoord. Samen gaan we op zoek naar de oplossing.

 

       Je kunt bij mij terecht voor:

 • Chakra en Aura reading en healing
 • Natuurvoedingsadvies
 • Het  Moermandieet
 • Voedingsproblemen rondom kanker
 • Handreflexmassage

Klachten waar we aan kunnen werken zijn b.v.

 

 • Maag-, lever- en darmklachten
 • Onbegrepen en/of chronische vermoeidheid
 • Onder- en overgewicht
 • Reumatische aandoeningen
 • Overgangsklachten
 • Slaapproblemen
 • Stressgerelateerde klachten,
 • Burn-out
 • Angsten en paniekaanvallen

Een klacht of ziekte is nooit op zichzelf staand, het is een signaal van het lichaam dat er iets uit balans is.  Met kennis van de invloed van bepaalde voedingsgewassen en bereidingswijzen op lichaam en geest kan de balans in het lichaam worden herstelt.  Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt dan gestimuleerd. Ook de energetische behandelingen zijn gericht op het zelf genezend vermogen van het lichaam. Ik help uw lichaam in een zo goed mogelijke conditie te komen om dit zelf te kunnen doen.

Over Gina Beijen | Nijmegen

Ik ben Gina 56 jaar, getrouwd met John en moeder van een dochter, drie zoons, drie cadeau kinderen en 8 prachtige kleinkinderen
Vanaf mijn zeventiende tot mijn 40ste ben ik werkzaam geweest in de horeca, eerst in de bediening later als gastvrouw en ik ben geëindigd achter het fornuis, net als mijn oma en mijn moeder die beide ook kok zijn geweest.

Het koken is er letterlijk met de paplepel ingegoten omdat ik in mijn jongste jaren op het terras van restaurant Elfhoeve in Reeuwijk ben opgegroeid.

In 2012 kreeg ik de diagnose dubbelzijdige borstkanker. Na diverse behandelingen stagneerde het herstel waarna ik op zoek ben gegaan naar andere mogelijkheden.
Tijdens deze zoektocht kwam ik voor mijn voeding terecht bij de MMV ( voorheen de Moermanvereniging ) en voor het lichamelijk en geestelijk herstel bij William Yang.
Binnen twee maanden begonnen er dingen te veranderen, mijn energie kwam terug en langzaam aan begon ik me beter te voelen.

Ik ging de yoga lessen volgen bij William Yang en ging een aantal keer mee op retraite in Winterswijk op de Hof v Kairos om weer in evenwicht te komen, en mezelf weer terug te vinden.

En ik vond mezelf terug.

Na mijn herstel ben ik een opleiding tot Natuurvoedingsdeskundige gaan volgen, omdat ik nog meer wilde weten over wat voeding in je lichaam doet. Deze HBO opleiding heb ik in 2016 afgerond.
Ook ben ik naar de Moerman academie gegaan en heb daar mijn basis certificaat gehaald, waardoor ik mensen met kanker goed kan informeren over voeding bij kanker. Daarnaast ben ik op de Hof van Kairos in Winterswijk gaan koken en in het Marikenhuis in Nijmegen workshops gezonde voeding gaan geven.
In 2017 heb ik de opleiding tot Aura en Chakra Practitioner afgerond bij Lightwave opleidingen in Groningen.
Momenteel ben ik bezig bij Lightwave met de 4 jarige HBO opleiding tot Essentie therapeut.
Begin 2018 rond ik mijn diploma orthomoleculaire voeding voor kinderen af.
En eind augustus 2018 rond ik de opleiding voor handreflextherapie af

Dit alles breng ik samen in mijn praktijk in de Weezenhof in Nijmegen.


Foto 1 Gina Beijen Foto 2 Gina Beijen Klik om te vergroten

Praktijk Gina Beijen; Voed je goed Voel je goed
Gina Beijen


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen