Awesome Health | Nijmegen

Awesome Health helpt mensen en organisaties gezonder en vitaler te worden. Doel is om mensen de tools te geven waarmee ze de regie over hun eigen gezondheid (weer) in handen kunnen nemen. We passen diverse hoogwaardige -en bewezen- methodes toe op het gebied van gezondheid die mensen helpen het leven te leiden dat ze wensen.

Wij van Awesome Health zien gezondheid als de basis voor een gelukkig en betekenisvol leven. Het is onze missie (passie) om mensen gezondheidsverbeteringen op eenvoudige en natuurlijke wijze te laten integreren in hun dagelijks leven. Wij passen naast traditionele methoden, bijvoorbeeld in voeding en leefstijl, ook diverse methoden en technieken toe waarvan wij de kracht hebben ontdekt, maar die nog niet altijd op grote schaal bekend zijn. Wij geloven in de kracht van de natuur en blijven zo dicht mogelijk bij de ‘natuurlijke’ weg.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is geïoniseerd water. Water in de meest pure en zuivere vorm (ontzurend, ontgiftend en optimaal opneembaar) dat hierdoor een zeer positieve uitwerking heeft op de gezondheid. Inmiddels steeds breder gedragen en bekend bij (beroeps)sporters, therapeuten, alternatief genezers en een ieder die een gezondheid belangrijk vindt. De groep mensen die baat hebben gehad en grote verbetering in hun gezondheid ondervonden (zelfs wanneer de reguliere geneeskunde aangaf dat er niets meer aan de situatie te doen was) groeit gestaag.

Sinds kort is ook coaching weer onderdeel van het gamma. De coaching richt zich op diepgaande verandering/transformatie en het beseffen van de eigen, ondeelbare kern.

 

Over Jasper Hendrix | Nijmegen

Vanuit opleidingen in maatschappelijke en een economsische richting ben ik als vanzelf in de richting van duurzaamheid en preventieve gezondheid gestuwd. Dit is waar ik sinds 2014 ook met veel plezier een onderneming in run. Samen met mijn vriendin Lisa en verschillende partners leiden wij Awesome Health. Met Awesome Health richten we ons voornamelijk op de voorwaarden en kwaliteit van goed drinkwater. Deze interesse is ontstaan toen we in aanraking kwamen met Geioniseerd Water en de effecten hiervan op onze gezondheid ervoeren. Water is een belangrijk en gelukkig actueel thema waarvan het belang op steeds meer vlakken integraal wordt opgemerkt. En een thema dat de nodige aandacht behoeft.
Daarnaast organiseren wij gezondheidstretreats waar we ons op het fysiek en energetisch lichaam richten en een krachtige detox aanbieden. Dit allemaal doen we in de Bossen aan de rand van Nijmegen waar wij een gedeelte van het jaar ook wonen. Kijk voor meer informatie op onze websites:

- awesomehealth
- gezondheidsenbewustwordingsweek.wordpress

Groet Jasper


Foto 1 Jasper Hendrix Klik om te vergroten

Awesome Health
Jasper Hendrix


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen