Awesome Health | Nijmegen

Awesome Health helpt mensen en organisaties gezonder en vitaler te worden. Doel is om mensen de tools te geven waarmee ze de regie over hun eigen gezondheid (weer) in handen kunnen nemen. We passen diverse hoogwaardige -en bewezen- methodes toe op het gebied van gezondheid die mensen helpen het leven te leiden dat ze wensen.

Wij van Awesome Health zien gezondheid als de basis voor een gelukkig en betekenisvol leven. Het is onze missie (passie) om mensen gezondheidsverbeteringen op eenvoudige en natuurlijke wijze te laten integreren in hun dagelijks leven. Wij passen naast traditionele methoden, bijvoorbeeld in voeding en leefstijl, ook diverse methoden en technieken toe waarvan wij de kracht hebben ontdekt, maar die nog niet altijd op grote schaal bekend zijn. Wij geloven in de kracht van de natuur en blijven zo dicht mogelijk bij de ‘natuurlijke’ weg.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is geïoniseerd water. Water in de meest pure vorm (hexagonale structuur) waardoor het een enorm positieve invloed heeft op de gezondheid. Al vele mensen hebben hier baat bij gehad en ondervonden enorme verbetering in hun gezondheid (zelfs als de huisarts zei dat ze 'ermee moesten leren leven').

In de GezondheidsRetreats! is er de mogelijkheid om het Kangenwater te drinken, tesamen met de sapjes en smoothies die tijdens een retreat worden aangeboden. Door middel van yoga, meditatie, sport, en natuurgeneestkundige technieken, wordt het lichaam niet alleen op fysiek niveau gereinigd, maar vindt er ook een krachtige, mentale detox plaats.

Over Jasper Hendrix | Nijmegen

Vanuit opleidingen in maatschappelijke en een economsische richting ben ik als vanzelf in de richting van duurzaamheid en preventieve gezondheid gestuwd. Dit is waar ik sinds 2014 ook met veel plezier een onderneming in run. Samen met mijn vriendin Lisa en verschillende partners leiden wij Awesome Health. Met Awesome Health richten we ons voornamelijk op de voorwaarden en kwaliteit van goed drinkwater. Deze interesse is ontstaan toen we in aanraking kwamen met Geioniseerd Water en de effecten hiervan op onze gezondheid ervoeren. Water is een belangrijk en gelukkig actueel thema waarvan het belang op steeds meer vlakken integraal wordt opgemerkt. En een thema dat de nodige aandacht behoeft.
Daarnaast organiseren wij gezondheidstretreats waar we ons op het fysiek en energetisch lichaam richten en een krachtige detox aanbieden. Dit allemaal doen we in de Bossen aan de rand van Nijmegen waar wij een gedeelte van het jaar ook wonen. Kijk voor meer informatie op onze websites:

- awesomehealth
- gezondheidsenbewustwordingsweek.wordpress

Groet Jasper


Foto 1 Jasper Hendrix Klik om te vergroten

Awesome Health
Jasper Hendrix


Professionals in de categorie Vasten en reinigen

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga
Bewust Nijmegen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen