Natuurvoeding en leefstijladvies | Molenhoek Lb

Vers, gezond, gevarieerd en lekker eten is voor iedereen haalbaar. Ook met een klein budget.
Het is mijn streven zoveel mogelijk mensen hierbij te ondersteunen. 

Ik ga ervan uit dat je, mits je over een gezond gestel beschikt, alles kan eten in de juiste verhoudingen en passend bij jouw lijf. En dat dat voor iedereen anders is.
Ik kan je begeleiden met een actieve, praktische en persoonlijke manier zodat je in eigen tempo gaat ervaren wat gezonde voeding voor jou kan doen. 
Stap voor stap, want je leefstijl veranderen lukt niet in 1 dag. We gaan in gesprek, samen koken en beleven, met de seizoenen mee.
Gezonde voeding moet je kunnen ervaren. Je mag je afvragen: wat VOEDT jou?
 

Over Maike van den Corput | Molenhoek Lb

Mijn naam is Maike en mijn passie is gezond eten, lekkere baksels maken en samen met mensen werken naar mooie haalbare doelen in het leven.
Ik eet het liefst eten waar je onbeperkt van kunt genieten, samen met anderen. 
Mijn interesse in (natuur)voeding is organisch gegroeid.
De afgelopen 20 jaar heb ik op verschillende manieren in de reguliere gezondheidszorg gewerkt. Eerst in ziekenhuizen als verpleegkundige en later binnen het voortgezet onderwijs als bachelor psycholoog waar ik verantwoordelijk was voor de sociaal emotionele begeleiding van leerlingen.
Meermaals heb ik me verwonderd over hoe wij in onze Westerse wereld met voeding en gezondheid omgaan. Vooral curatief, in plaats van preventief. 
Door de jaren heen is 'voeding' mijn rode draad geworden. Want voeden kun je je op vele manieren. Mijn ervaring is dat als er op 1 vlak iets niet lekker loopt, ook de rest van stagneert. Ik heb leren kijken naar alle facetten die horen bij een gezond energiek lijf.
Ik vind het fantastisch dat alle opgebouwde kennis samenkomt waarbij ik in praktijk VOEDT letterlijk met voeding mensen weer energie en levenslust kan laten ervaren. 


Foto 1 Maike van den Corput Foto 2 Maike van den Corput Foto 4 Maike van den Corput Klik om te vergroten

VOEDT natuurvoeding en advies
Maike van den Corput


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!