Eerste Nieuwsbrief Bewust Nijmegen

We zijn live!

Fijn dat we sinds 1 juni live zijn! Jouw profiel is nu vindbaar op de website van Bewust Nijmegen. Je kunt ten alle tijde tekstuele wijzigingen aanbrengen en foto's toevoegen door in te loggen op de website.

Netwerkbijeenkomst 14 juni

Hierbij nodig ik je uit voor het eerstvolgende netwerkcafé van Bewust Nijmegen, een informele manier om elkaar te ontmoeten en tot samenwerking te komen. Als lid ben je van harte welkom. Ken je nog iemand die overweegt om zich aan te sluiten bij Bewust Nijmegen? Neem diegene dan zeker mee! Aanmelden is niet nodig. Wel leuk als je in het Facebook event laat weten dat je wilt komen. 

Locatie: Bhalu, Bloemerstraat 95, Nijmegen.
Datum en tijd: 14 juni van 20u tot 21u30.
Entree: Gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Agenda items 

Het zou fijn zijn als je zsm agenda items gaat plaatsen. Zodra er voldoende items in de agenda staan, ga ik maandelijks een nieuwsbrief versturen naar onze volgers!

Naamsbekendheid

We willen de komende maanden gaan bouwen aan de naamsbekendheid van Bewust Nijmegen. En jij kunt daarbij helpen! Door bijvoorbeeld iets op facebook of linkedin te schrijven over ons platform. Vergeet Bewust Nijmegen niet te taggen als je dat doet. 

We willen vooral dat men ons gaat volgen op facebook of dat men zich gaat inschrijven voor de nieuwsbrief. Dank alvast voor jouw hulp hierbij! Ook de netwerkbijeenkomst mag je delen via social media.

Logo

Zou je -als je dit nog niet gedaan hebt- een link naar www.bewustnijmegen.nl op je eigen website kunnen plaatsen? Dit bevordert onze gezamenlijke vindbaarheid en onderstreept onze samenwerking. Je kunt de website noemen of een banner plaatsen. Als je inlogt via het login gedeelte voor leden vind je onder het kopje 'banner' de codes voor twee verschillende banners. Mocht je hierbij technische ondersteuning nodig hebben, stel dan je vraag per mail aan erwin@bewustnetwerk.nl.

Denk je mee?

Als coördinator van Bewust Nijmegen zal ik je op de hoogte blijven houden van de activiteiten en mogelijkheden in het netwerk. Heb je ideeën voor de netwerkbijeenkomsten of hoe we ons netwerk nog beter onder de aandacht kunnen brengen in de streek, dan hoor ik dat graag van je.

Als we steeds weer durven verbinden met elkaar, vanuit het hart, vormen we een krachtig netwerk, een echte beweging van bewustzijn. Zo werken we samen aan een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving in Nijmegen en omgeving. En daar doen we het voor!