Nieuwsbrief & activiteiten oktober 2022

Na een zonovergoten zomer zijn wij van Bewust Nijmegen blij je weer een nieuwsbrief te kunnen sturen met ons mooie aanbod van de aankomende herfstmaanden plus een aantal aanvullende nieuwtjes. 

Agenda oktober 2022 en verder...

Er staan weer veel prachtige activiteiten op je te wachten in de agenda van dit najaar. Van mee op verdiepende natuurwandelingen tot je eigen altaar mozaïeken, van meditatie tot creatieve expressie, van stembevrijding tot vrouwenwerk tot ... Kijk gauw verder onderaan deze mail bij de agenda! 

Nieuwe coördinator voor Bewust Nijmegen per 1 oktober!

Ook hebben we een leuk nieuwtje. Het stokje van het coördinatorschap van Bewust Nijmegen wordt per 1 oktober overgedragen van Anneke Comello naar Jody Bos.

We organiseren binnenkort weer een netwerkactiviteit voor ondernemers/praktijkhouders (voor leden van Bewust Nijmegen én geïnteresseerde kennismakers) waarbij Anneke afscheid neemt en Jody zich voorstelt. Meer informatie hierover volgt z.s.m.

Jody stelt zich hierbij alvast even voor: 

Hi allemaal! Mijn naam is Jody Bos. Ik ben 29 jaar, geboren en getogen in regio Nijmegen en werk als freelance communicatiespecialist en eventcoördinator. Ik ben een enthousiaste en avontuurlijke vrouw, die het liefst buiten in de natuur is. In ben in het weekend dan ook meestal ergens in een bos of park te vinden. Maar ik vind het ook heerlijk om tot rust te komen op mijn yogamat of tijdens een meditatie.

Per 1 oktober neem ik het stokje over van Anneke en ben ik dus de nieuwe coördinator van Bewust Nijmegen. Door mijn interesse in spiritualiteit, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling, in combinatie met mijn passie voor organiseren, klonk deze rol mij als muziek in de oren. Ik kijk er dan ook erg naar uit om aan de slag te gaan en jullie te ontmoeten op de volgende netwerkbijeenkomst! Mochten jullie voor die tijd vragen hebben of mij even willen spreken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Hartelijke groetjes, Jody 

Ons complete aanbod...

Wist je al dat je op de website van Bewust Nijmegen ook een compleet overzicht kunt vinden van onze aangesloten leden? Met een ontzettend breed aanbod, van gezond voedingsadvies tot geurige massages, van duurzame bloemboeketten tot natuurwandelingen, yoga, kunst, mantrazingen en lichaamswerk. En alles daar tussenin. 

Tip: ga naar de pagina professionals/organisaties, klik op de zoekbalk en kies vervolgens een categorie die je aanspreekt. 

Onze categorieën zijn: acupunctuur / catering / centra voor bewustwording / coaching / lifecoaching / wandelcoaching / craniosacraal therapie / energetisch werk / fysiotherapie / gezondheids- en vitaliteitscoaching / grafisch- en webdesign / healing & reading / horeca / kristallen en (edel)stenen / kunst / lichaamsgerichte therapie  / lichaamswerk / massage / meditatie / mindfulness & compassie / natuur, tuin en landschap / natuurbeleving / natuurgeneeskunde / opleiding & training / persoonlijke begeleiding / rituelen & ceremonies / shiatsu therapie / sjamanisme / stemwerk & stemcoaching / stervens- en uitvaartbegeleiding / stressmanagement / voedingsadvies & coaching / voetreflexologie & voetzorg / yoga / zelfrealisatie.

Bewust Nijmegen staat open voor nieuwe leden!

Ben/ken jij een bewuste en/of duurzame ondernemer in de regio Nijmegen, Oosterhout, Bemmel, Elst, Beuningen, Wijchen, Malden, Mook, Molenhoek, Beek-Ubbergen, Berg en Dal en Groesbeek?

Met zin om aan te sluiten bij een snel groeiend platform en netwerk? 

Stuur dan gerust een mailtje naar onze coördinator (momenteel nog eventjes Anneke en vanaf 1 oktober Jody). Of kijk hier op onze website voor de mogelijkheden en voorwaarden. 

Veel plezier met de agenda & graag tot ziens!

De onderstaande agenda toont het aanbod voor de komende 2 maanden. Als je al verder vooruit wilt kijken in de agenda, dan kun je hier op onze website verder bladeren. 

Graag verwelkomen we je één of meerdere van onze activiteiten!

Hartelijke groet,

Anneke Comello
Coördinator Bewust Nijmegen