Nieuwsbrief & activiteiten februari

Gisteren kregen we een klein voorproefje van de lentezon! En deze week kwamen de eerste krokussen al op vele plekken boven de grond uit piepen. De donkerste dagen van het jaar zitten er dus definitief op en de lente is zeker weten in aantocht!

Maar welk jaargetijde het ook is, het is altijd zinvol om óók regelmatig je blik naar binnen te keren. Hoe is het eigenlijk diep van binnen met me? Welke koers vaar ik in mijn leven en voel ik me daar prettig bij? Wat wil ik eigenlijk in de wereld zetten? Of, meer figuurlijk gesteld, welke zaadjes wil ik nu zaaien, zodat die de komende lente in mijn leven gaan ontkiemen? 

In de agenda van onze Bewuste Ondernemers staan weer prachtige activiteiten om stil te staan bij deze vraagstukken en te bezinnnen, te reflecteren... Of je dat nou liever alleen doet, of in een groep; op een creatieve manier of buiten in de natuur; op speelse wijze of liever in stilte. 

Er is zoveel mogelijk! Kijk je hieronder gauw verder in onze agenda? :-) 

Buiten de agenda om vind je op de website van Bewust Nijmegen ook een compleet overzicht van al onze aangesloten leden, met een ontzettend breed aanbod, van biologische groentepakketten tot geurige massages, tot voedingsconsulten en wandelcoaching en stembevrijding. En alles daar tussenin...

Neem daarvoor eens een kijkje hier op onze website: misschien zit er precies bij wat jij op dit moment nodig hebt.

Graag tot binnenkort! 
 

SLUIT JE AAN ALS ONDERNEMER BIJ BEWUST NIJMEGEN! 

Oh, en als jij nou een ondernemer bent (of kent) bij wie ons Bewust Nijmegen platform én netwerkclub goed zou passen, neem dan gerust contact op met onze coördinator Anneke via anneke@bewustnijmegen.nl voor een vrijblijvend kennismaking. 

 

AGENDA KOMENDE MAAND & VERDER!

Wil je al gelijk verder vooruit kijken dan februari? Klik dan door naar onze complete agenda op www.bewustnijmegen.nl/agenda 

 

Hartelijke groet,
Anneke Comello, coördinator Bewust Nijmegen